Pics for Clics, l'última tendència per a aconseguir lligar en internet

Este nou servei utilitza com a recurs les fotos professionals amb l'objectiu d'aconseguir una cita més fàcilment 

General 18 de julio de 2021 Redacció Redacció
Shooting Clicks for Clicks

Cada vegada més solters recorren a internet per a buscar l'amor i això ha originat una nova necessitat, millorar el seu perfil en línia i la manera en la qual es fan conéixer en les apps de cites. Aprofitant aquest nínxol de mercat , Pics for Clics es presenta com el primer servei a Espanya que realitza sessions de fotografia sobre la base de la personalitat i gustos del candidat. 

Aquest nou servei, que va nàixer una mica abans de la pandèmia, ha vist incrementada la seua demanda en plena crisi sanitària, cobrint una nova demanda originada per la situació que han viscut els solters al llarg d'aquest últim any. L'única possibilitat de conéixer, o mantindre una trobada espontània amb algú, era fent ús de les plataformes de cites, per la qual cosa es va començar a donar més importància al físic deixant al marge qualsevol altre aspecte personal. 

Aquestes sessions de fotos es realitzen en diferents escenaris, després d'una anàlisi de les fotos del perfil del client i d'un concís qüestionari de personalitat, per a conéixer en profunditat les seues aficions i interessos. 

«El servei també beneficia a les dones perquè som nosaltres els qui veiem que molts homes no usen fotos adequades i això ens fa dubtar. Millorant les fotos, almenys transmeten una imatge honesta i clara , així ho explica Judith Viloria, CEO i Online Image Advisor de Pics for Clics. També assegura que el públic masculí poc a poc aposta per la seua imatge com a principal arma de seducció, deixant la paraula en segon terme.

Pics for Clics també ofereix el servei de personal shopper i coaching. «A mesura que feia sessions amb diferents homes, em donava compte que les fotos eren l'anecdòtic. Que necessitaven ajuda perquè molts acaben d'eixir d'una relació i se senten insegurs», assegura Viloria. ​

Les sessions, de moment, es realitzen a Madrid, encara que no descarten desplaçar-se a altres ciutats abans 
de finals  d'any.  I encara que els homes són reticents a posar-se enfront de la càmera, la pandèmia ha augmentat la demanda. «Oferim el servei a qualsevol persona , però és cert que menys del 15% dels homes heterosexuals reben match en Tinder, per exemple, i sabem que no és una qüestió d'atractiu físic, sinó d'estètica. La marca personal ja no és només cosa de celebrities», afirma Viloria.

Servicio Pics for Clicks

Te puede interesar
Lo más visto