Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Benicàssim comptabilitza 12 denúncies per incomplir el toc de queda

Des de l'inici del mes de juliol s'han aconseguit les 50 infraccions de la normativa Covid-19 

Successos 19 de julio de 2021 Redacció Redacció
control policia local

Durant la primera setmana amb toc de queda a Benicàssim s'han comptabilitzat 12 denúncies per incomplir l'horari establit de limitació a la mobilitat, d'1.00 a 6.00 hores de la matinada.

Des de la regidoria de Seguretat, l'edil responsable, Natividad Alonso, ha indicat que des de l'inici del mes de juliol s'han aconseguit les 50 infraccions per l'incompliment de la normativa Covid-19, com pot ser el no portar màscara (33 denúncies), per reunions que excedeixen el nombre de persones permés (2) o, des de dilluns passat, per infringir el toc de queda.

Dins de les xifres acumulades durant aquest mes de juliol, el major nombre d'infraccions comptabilitzades es refereixen a no portar màscara quan no es pot complir la distància de seguretat requerida. En aquest punt, l'alcaldessa, Susana Marqués, posa l'accent en les tres regles bàsiques per a frenar la propagació del Covid-19, «l'ús de la mascareta, mantindre la distància interpersonal establida i realitzar una freqüent rentada de mans». 

Fent balanç de la primera setmana amb toc de queda en el municipi, la primer edil indica que el comportament ha sigut, en general, exemplar, «i confiem que totes les mesures adoptades per les autoritats sanitàries servisquen per a revertir la situació com més prompte millor». 

Un dels objectes del toc de queda fa referència a minimitzar l'impacte dels denominats botellons. En aquest sentit, durant el present mes de juliol s'han formulat 46 denúncies per botellons, principalment en la zona de platja i estacionaments públics, i s'espera que el toc de queda comporte una reducció d'aquesta activitat.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter