L'aeroport de Castelló reforça la connexió amb Londres amb una oferta de tres vols setmanals

La directora general d'Aerocas, Blanca Marín, confia que l'arribada de britànics «contribuïsca a la reactivació del sector turístic»

General 20 de julio de 2021 Redacció Redacció
visita_subd_2

L'aeroport de Castelló ha reforçat la connexió amb Londres, operada per l'aerolínia Ryanair, que passa de dues a tres freqüències setmanals. D'aquesta manera, a partir d'aquesta setmana, l'aeroport disposa de vols a Londres-Stansted en dimarts, dijous i dissabte.

La directora general d'Aerocas, Blanca Marín, ha explicat que el reforç de la connexió aèria amb Londres coincideix amb l'alçament per part del govern britànic de restriccions a la mobilitat, com la de la quarantena al retorn d'Espanya, que ja no és obligatòria per a les persones vacunades amb la pauta completa.

Blanca Marín ha manifestat la seua satisfacció amb la finalitat de les restriccions i la incorporació d'un tercer vol setmanal entre Castelló i Londres, «ja que afavorirà l'arribada de britànics al nostre territori i contribuirà a la reactivació del turisme en aquesta campanya estival».

A més de la ruta de Londres, l'aeroport opera durant aquest estiu una connexió amb Bilbao, de Volotea; una altra amb Bucarest, de Wizz Air; i, a partir del 28 de juliol, una amb Sevilla, d'Air Nostrum

Te puede interesar
Lo más visto