Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'aeroport de Castelló reforça la connexió amb Londres amb una oferta de tres vols setmanals

La directora general d'Aerocas, Blanca Marín, confia que l'arribada de britànics «contribuïsca a la reactivació del sector turístic»

General 20 de julio de 2021 Redacció Redacció
visita_subd_2

L'aeroport de Castelló ha reforçat la connexió amb Londres, operada per l'aerolínia Ryanair, que passa de dues a tres freqüències setmanals. D'aquesta manera, a partir d'aquesta setmana, l'aeroport disposa de vols a Londres-Stansted en dimarts, dijous i dissabte.

La directora general d'Aerocas, Blanca Marín, ha explicat que el reforç de la connexió aèria amb Londres coincideix amb l'alçament per part del govern britànic de restriccions a la mobilitat, com la de la quarantena al retorn d'Espanya, que ja no és obligatòria per a les persones vacunades amb la pauta completa.

Blanca Marín ha manifestat la seua satisfacció amb la finalitat de les restriccions i la incorporació d'un tercer vol setmanal entre Castelló i Londres, «ja que afavorirà l'arribada de britànics al nostre territori i contribuirà a la reactivació del turisme en aquesta campanya estival».

A més de la ruta de Londres, l'aeroport opera durant aquest estiu una connexió amb Bilbao, de Volotea; una altra amb Bucarest, de Wizz Air; i, a partir del 28 de juliol, una amb Sevilla, d'Air Nostrum

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter