El SOM Festival de Castelló va arrancar ahir amb l'actuació de Manuel Carrasco

A les 21:30 va començar el concert al Real Club Nàutic de Castelló i continuarà durant tot el mes d'agost

23 de julio de 2021 Redacció Redacció
AitorAranda Amandadh A7_04786

Prop de 2.500 persones han pogut gaudir del concert de Manuel Carrasco qui ha realitzat un repàs al seu ja important repertori discogràfic cuidant molt els detalls en escena amb una exquisida producció d'il·luminació i so, en un format més acústic i pròxim del que ens té acostumat, en un fantàstic entorn sota la lluna plena en el Real Club Nàutic de Castelló.
 
Les mesures de prevenció i protocol per COVID-19 han sigut un dels principals esforços per part de l'organització, perquè tot transcórrega amb total garantia i seguretat sanitària per als assistents al concert.
 
El recinte dividit per normativa en diferents zones, disposa de seients numerats i compten amb servei de beguda i menjar servit en food truck així com serveis en cadascuna d'elles de manera diferenciada, donant-li un valor afegit a cadascun dels concerts també per la seua major comoditat.
 
SOM Festival arranca així els seus concerts sota el suport incondicional de l'Ajuntament de Castelló i que continuarà amb els concerts de Juanito Makandé (07/08), God Save The Queen (12/08), Morad i RVFV (17/08), l'humor de Juan Amodeo (18/08), El Barrio (19/08), Som Family (20/08), Melendi (21/08) i Niña Pastori (22/08).

Lo más visto