L'aeroport de Castelló ofereix un servei de realització de proves de la COVID-19

El recinte instal·lat en la terminal de passatgers i passatgeres possibilita la pràctica de test d'antígens i PCR a qualsevol persona que ho requerisca

General 24 de julio de 2021 Redacció Redacció
1

L'aeroport de Castelló ha posat en marxa en aquest mes de juliol el servei de proves diagnòstiques de la COVID-19 que presta el laboratori valencià Imegen.

A través d'aquest servei, situat en la terminal de passatgers i passatgeres, es possibilita la realització de test d'antígens i PCR, tant a persones viatgeres com a qualsevol persona que ho necessite.

La implementació d'aquest servei pretén facilitar el retorn a aquells passatgers i passatgeres als quals s'exigeix una prova en l'aeroport de destinació. També poden fer ús del mateix persones no usuàries de les instal·lacions que precisen una prova de detecció de coronavirus. La cita pot tramitar-se a través de la pàgina web www.imegen.es.

El recinte disposa d'espai per a realitzar de manera segura la presa de mostres a preus assequibles. Les proves estan homologades pel Ministeri de Sanitat, a més d'estar adequades a la normativa sanitària vigent. El termini de lliurament dels resultats és de 12 hores, en el cas de les PCR, i de menys d'una hora, per als test d'antígens.

La directora general d'Aerocas, Blanca Marín, ha explicat que amb la posada en marxa del servei, l'aeroport de Castelló es converteix en un lloc més de referència per a les persones que requereixen fer-se alguna prova de detecció del coronavirus, a més d'alinear-se amb l'estratègia de corredors turístics segurs de la Generalitat.

Imegen és la primera empresa acreditada per ENAC per a la realització de les proves COVID-19 i disposa d'una dilatada experiència, ja que presta els seus serveis a altres aeroports com el de Màlaga i Sevilla.

Te puede interesar
Lo más visto