La Guàrdia Civil troba una casa a Benicarló amb 600 plantes de marihuana

Han sigut detinguts tres membres de la mateixa família

Successos 28 de julio de 2021 Redacció Redacció
Guardia-Civil-2

La Guàrdia Civil de Benicarló amb la seua àrea d'investigació ha detingut a tres persones acusades pressumptament d'un delicte contra la salut pública. A més, han estat acusats de pertinença a grup criminal en trobar als dos pares i al seu fill una plantació de marihuana amb 600 plantes.

La investigació va començar a juliol en conèixer la Guàrdia Civil d'un possible contacte amb la plantació, concretament al pati exterior d'un domicili de Benicarló. Finalment, el cos policial va observar que la plantació s'havia distrubuït entre el pati i algunes habitacions del domicili. La part exterior d'aquest també comptava amb gran part d'aquesta plantació, on es trobaren 100 plantes en estat de floració de diferents tamanys. A l'interior, la Guàrdia Civil va trobar dos assecadors amb més de 70 plantes i uns 450 esqueixos distribuïts en tests. A més, s'incautaren 7 quilos de cabdells de marihuana i 200 grams de llavors de la substància.

En total, la Guàrdia Civil ha desmantellat productes fertilitzants, extractors, material de distribució, productes fertilitzants i llums halògens, a més de quasi 3.000 euros en total.

Als detinguts se'ls atribueix un delicte contra la salut pública i un altre de pertinença a grup criminal. Concretament, al pare està acusat d'un pressumpte delicte de tintença d'armes, ja que els cosos policials van trobar cinc armes llargues, una d'elles carregada per a fer foc i manipulada amb un silenciador, a més d'una arma curta d'aire comprimit i munició de diversos calibres. 

Els detinguts han sigut remeses al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Vinaròs.

Te puede interesar
Lo más visto