Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Guia Esportiva 2021-2022 reforça l’oferta de salut per a afavorir l’esport des del prepart fins a més de 90 anys

És la ‘recepta’ que proposa, un any més, la Guia del Servei Municipal d’Esports (SME) per a afavorir també un millor estat de salut de la ciutadania

Esports 31 de julio de 2021 Redacció Redacció
Roda de premsa del regidor d’Esports i Salut, Javier Serralvo, per a presentar la Guia de l’SME 2021-2022_3

Esport i activitat física per a totes les edats, des del prepart fins a majors de 90 anys. És la ‘recepta’ que proposa, un any més, la Guia del Servei Municipal d’Esports (SME) per a afavorir també un millor estat de salut de la ciutadania, a través de les més de 12.000 places que s’ofereixen en les diferents activitats de la campanya esportiva, tant en activitats dirigides, com per a socis, lligues o carreres populars. 

El regidor d’Esports i Salut, Javier Serralvo, va presentar el passat dimecres una nova edició de la Guia de l’SME, corresponent a la campanya 2021-2022, que fa una aposta singular per l’apartat de salut. «L’adquisició de la piscina Aigua-salut o la construcció, a través del conveni amb el Villarreal CF i la comunitat carmelita, del pavelló Campió Llorens, ens ha permés enguany donar una amplia cobertura a l’àmbit de la salut, que és una aposta ferma de l’Ajuntament de Vila-real», assenyala Serralvo. En concret, enguany s’oferiran 684 places en activitats de salut, en 14 activitats diferents. «És un dels apartats que més places tindrà, sempre amb l’ajuda, la col·laboració i la complicitat de les nostres associacions, en una aposta que anirem ampliant i reforçant també amb la implicació de l’hospital de la Plana», agrega el regidor.

La campanya de l’SME arrancarà l’1 d’octubre i acabarà el 31 d’agost de 2022, mantenint els preus invariables a pesar d’haver multiplicat de manera exponencial l’oferta. «En els últims 10 anys, hem multiplicat per tres les instal·lacions i això fa possible una oferta molt àmplia i diversa, sense incrementar-ne el preu, també amb la col·laboració dels gimnasos locals, que han passat de 4 a 20 en aquests anys. Una oferta en quantitat i en qualitat que permet que, a Vila-real, es puga practicar esport des d’abans de nàixer fins als més de 90 anys», agrega Serralvo.

El cap de l’SME, José Ramón Cantavella, ha incidit en aquesta vesant «polièdrica» de la guia esportiva «per a tota la ciutadania. Una guia que, en anys complicats per la pandèmia com els que vivim, vol ser també part de la solució, perquè la gent que es manté en forma afronta millor les dificultats de la vida», assenyala.

La campanya 2021-2022 recupera també el programa SME runners, de manera que els inscrits en 2020 queden automàticament inscrits en la nova temporada. També es reforcen les gestions en línia per a evitar les aglomeracions i facilitar tràmits -tot i que es mantindrà la possibilitat d’inscripcions presencials-. Els socis que vulguen renovar per a la nova temporada ho hauran de fer del 18 al 31 d’agost, mentre que les noves inscripcions es formalitzaran de l’1 al 13 de setembre. Les preinscripcions a activitats seran del 13 al 17 de setembre i el sorteig i assignació de les places, en el cas que siga necessari, es farà el 22 de setembre. 

Roda de premsa del regidor d’Esports i Salut, Javier Serralvo, per a presentar la Guia de l’SME 2021-2022_5

 

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter