Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Peníscola destinarà més de 3 milions d'euros del Pla de Sostenibilitat a millorar l'experiència del turista

El Pla és trianual i el financen a parts iguals Govern, Generalitat i Ajuntament, amb una aportació d'1.041.640,30€ cada administració

General 02 de agosto de 2021 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2021-07-30 at 09.53.51

L'Ajuntament de Peníscola, després d'anunciar-se aquesta setmana la consecució, per part del consistori, d'un dels Plans de Sostenibilitat Turística de Destí aprovats pel Govern d'Espanya, ha posat en marxa el grup de treball interdepartamental per a coordinar tota la tasca que suposa portar avant un conjunt d'accions i inversions com les que contempla el Pla presentat.

La candidatura de Peníscola, que li ha valgut al costat de 22 destins espanyols més, la selecció estatal; contempla actuacions agrupades en cinc eixos programàtics i, en paraules del propi alcalde, Andrés Martínez, estan orientades a millorar l'experiència del turista en destí.

L'eix primer aborda millores en governança turística, l'eix segon en accessibilitat, el tercer en experiències sostenibles, el quart en intel·ligència turística i el cinqué en mobilitat.

«Totes les inversions estan enfocades a millorar la nostra competitivitat i a encaixar de manera sostenible l'activitat turística amb la millor qualitat de vida dels residents; per exemple, impulsarem la creació de més aparcaments gratuïts, adquirint solars i connectant-los amb el centre, *descogestionando així de vehicles el nucli urbà», ha exemplificat l'alcalde.

El Pla de Sostenibilitat Turística en Destí de Peníscola comptarà amb una inversió total de 3.125.920,92, dels quals cada administració, Govern, Generalitat i Ajuntament, aportarà 1.041.640,30 euros, en tres anys.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter