Castelló acosta a la ciutadania amb dues plataformes urbanes l'impacte social dels fons europeus FEDER

Amparo Marco, ha visitat una de les dues plataformes en format photocall que des d'aquesta setmana s'han instal·lat en la plaça de la Pescateria i al parc de la Panderola del Grau

General 05 de agosto de 2021 Redacció Redacció
03-08-21 Marco en el photocall Transforma Castelló

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha visitat una de les dues plataformes en format photocall que des d'aquesta setmana s'han instal·lat en la plaça de la Pescateria i al parc de la Panderola del Grau per a mostrar a la ciutadania la inversió que ha aterrat a la ciutat a través de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI).

Marco ha recordat que de la mà d'Europa, la capital de la Plana exhibeix ja un model urbà «més inclusiu, sostenible i innovador» amb la materialització dels projectes que llueixen als seus carrers gràcies a una inversió de fons FEDER «sense precedents» i que sumen 20,2 milions d'euros fins a 2022.

L'estructura instal·lada en la plaça de la Pescateria i el parc de la Panderola del districte marítim, una de les obres cofinançades per FEDER, replica l'escultura de l'artista Rebollida situada en l'accés a la capital de la Plana per l'avinguda Enrique Gimeno i que plasma el compromís de Castelló amb el seu entorn i la diversitat de persones que l'habiten.

Sota el paraigua d’EDUSI, Castelló ha transformat parcs; ha ampliat la seua xarxa ciclista; ha connectat barris (Pont Europa sobre el riu Sec) i creat un corredor verd en el Camí La Plana, entre altres actuacions.

La ciutat «és avui més accessible, eficient, segura i amable; més pròxima i amb més oportunitats per a tots i totes», ha ressenyat l'alcaldessa.

Te puede interesar
Lo más visto