La Generalitat ha abonat més del 70% de les ajudes Parèntesis a la província de Castelló

El Consell i la Diputació provincial valoren la col·laboració interinstitucional duta a terme

Economía 04 de agosto de 2021 Redacció Redacció
presentacion-de-las-ayudas-parentesis
Font: Javea.com

La Generalitat ha abonat més del 70% de les ajudes Parèntesis a la província de Castelló, en les quals també ha participat la Diputació, i ja s'han distribuït més 12 milions d'euros, tal com s'ha detallat en la reunió celebrada aquest dimecres de la Comissió Bilateral entre Generalitat i Diputació Provincial de Castelló.

En la reunió han participat, per part del Consell, el secretari autonòmic de Promoció Institucional i Cohesió Territorial, Alfred Boix; el secretari autonòmic de la Vicepresidència, Jorge Iván, i Antoni Such, director general d'Administració Local. La representació de la Diputació de Castelló ha estat encapçalada pel seu president, Josep Martí, i la diputada Ruth Sanz i els diputats Santiago Pérez i Pau Ferrando.

Durant la trobada s'ha destacat per part de totes dues institucions «el nivell de col·laboració existent per a la posada en marxa dels tres fons municipals» en què participen Generalitat i Diputació.

Per al director general d'Administració Local, Antoni Such, «s'han fet efectives les ajudes, s'han donat ja als autònoms i xicotets empresaris i estem segurs que en els dos pròxims mesos esgotarem la quantitat total que vam donar als ajuntaments».

En referència als fons de recuperació europeus, Antoni Such ha indicat que es treballa en la redacció d'un protocol de cogovernament per a posar en comú entre tots els projectes i tirar avant els programes europeus perquè siguen més eficients.

Cal assenyalar que aquest ha sigut la segona trobada que ha mantingut la Comissió Bilateral, després del qual va tindre lloc el passat 31 de gener de 2020 a València.

Te puede interesar
Lo más visto