Colomer subscriu tres convenis amb entitats turístiques de la província de Castelló per valor de 150.000 euros

Turisme destina 40.000 euros a la Federació Gestora de Gaiates, 50.000 euros a la Fundació de Turisme de Montanejos i 60.000 euros a l'Associació de Turisme Familiar Aturfam

General 08 de agosto de 2021 Redacció Redacció
REUNION_SECRETARIA_ESTADO_TURISMO

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha signat a Castelló tres convenis diferents amb diferents entitats turístiques de la província, l'assignació total de la qual aconsegueix els 150.000 euros. A través d'aquests acords, Turisme destina 40.000 euros a la Federació Gestora de Gaiates; 50.000 euros a la Fundació de Turisme de Montanejos i 60.000 euros a l'Associació de Turisme Familiar Aturfam.

Per a Colomer, «l'objectiu és reforçar Castelló com a destinació turística, i secundar i estar al costat del món festiu, d'entitats que promouen el producte, així com de destins que creguen proposades de valor turístic, com Montanejos».

El titular de Turisme, ha volgut posar l'accent que «aquests acords venen a reafirmar el model de governança turística que volem i pel qual estem treballant en els últims anys».

Federació Gestora de Gaiates

El primer dels convenis subscrits per Francesc Colomer ha sigut amb el president de la Federació Gestora de Gaiates, Esteban Gual, per al desenvolupament d'actuacions de màrqueting col·laboratiu per a la promoció de la festa de la Magdalena.

El segon dels acords signats ha sigut amb l'alcalde de Montanejos i president de la Fundació de Turisme de Montanejos, Miguel Sandalinas, per a la realització d'accions promocionals i de difusió del producte turístic del destí.

Finalment, el titular de Turisme ha subscrit el conveni de col·laboració amb Francisco Javier Ribera, president de l'Associació per a la Promoció del Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana (Aturfam).

Te puede interesar
Lo más visto