Castelló valora quatre nous pisos per a ampliar el parc públic per a lloguers assequibles

La Regidoria d’Habitatge ratifica les condicions tècniques dels quatre i anima als xicotets propietaris a participar en el Pla de Compra d'Habitatge Públic

General 10 de agosto de 2021 Redacció Redacció
María Jesús Garrido (3)

La Regidoria d'Habitatge de l'Ajuntament de Castelló valora altres quatre pisos per a incorporar al parc públic municipal amb destinació a lloguers assequibles després de formalitzar la compra dels sis primers des de 1984. La regidoria confia a completar enguany els 1,2 milions d'euros restants consignats al Pla de Compra. A més d'aquestes quatre unitats, el departament de María Jesús Garrido ha rebut l'interés de més xicotets propietaris i immobiliàries.

«La compra que tanquem fa una setmana de sis habitatges és insuficient però és un primer pas per a ampliar el parc públic municipal. El nostre objectiu és destinar els nous habitatges per a lloguers socials a fi d'ajudar a garantir l'accés a una llar i frenar la bambolla en el preu del lloguer. Animem a propietaris i entitats a oferir pisos que estiguen desús i en condicions d'habitabilitat», ha indicat la regidora d'Habitatge, María Jesús Garrido.

L'Ajuntament ha destinat 600.000 euros dels 1,8 milions del Pla de Compra en les citades sis primers habitatges. El preu màxim establit en la compravenda en el plec de condicions és de 101.000 euros.

Els serveis tècnics han visitat altres quatre pisos i han realitzat informes favorables. Ara falta completar documentació per a tancar l'adquisició.

Mentrestant, la regidoria manté oberts contactes amb altres immobiliàries i propietaris que han trasllat el seu interés en el Pla de Compra Municipal.

Cal recordar que a més del Pla de Compra, el departament de María Jesús Garrido també treballa en una nova Borsa de Lloguer Municipal per a incrementar el nombre d'arrendaments socials. .

Te puede interesar
Lo más visto