Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Els transportistes de Astraport i APM Terminals en el port de Castelló aconsegueixen l'acord per a frenar el conflicte

Es desbloqueja el conflicte aconseguint un acord gràcies a la generositat de totes dues parts

General 13 de agosto de 2021 Redacció Redacció
PortCastelló-1024x768

Després d'un mes de reunions i negociacions entre els transportistes associats a Astraport i APM Terminals Castelló, on l'Autoritat Portuària de Castelló ha exercit de mediadora, s'ha aconseguit un acord que desbloqueja el conflicte que mantenia paralitzada la terminal de APM.

«Gràcies a la bona voluntat i bon fer tant de Astraport com de APM, i a la col·laboració d'altres actors com ACTM Castelló, Fenatport i el col·lectiu de l'estiba de PortCastelló, les negociacions han arribat a bon port», asseguren els representants del Port de Castelló.

Des de l'Autoritat Portuària es vol agrair a tots els implicats per la seua bona predisposició a aconseguir un acord i especialment també a les navilieres, que han continuat apostant pel port de Castelló.

Gràcies a aquest acord, el port de Castelló continuarà sent un dels motors econòmics de la província, al servei dels sectors productius, millorant la cohesió entre els diferents actors de la nostra comunitat portuària.

Aquest acord, que ha de ser ratificat per l'assemblea de Astraport, permetrà que demà mateix APM Terminals puga tornar a operar amb normalitat.

Finalment, l'Autoritat Portuària vol destacar també l'acord aconseguit el passat 29 de juliol entre SEDCAS i l'estiba de Castelló per a millorar l'eficiència i la competitivitat de PortCastelló.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter