Castelló destina 131.000 euros a projectes de reinserció i prevenció de drogodependències

Ribera posa en valor el Pla Municipal de Drogodependències i Altres Trastorns com a «suport a entitats clau en la integració social»

General 15 de agosto de 2021 Redacció Redacció
13-08- 21 Mary Carmen Ribera

L'Ajuntament de Castelló ha aprovat la resolució de la convocatòria per a la concessió de subvencions, amb un valor total de 131.000 euros, destinades al foment de projectes que realitzen en aquest municipi les associacions i entitats sense ànim de lucre en matèria de reinserció i prevenció de drogodependències. Així doncs, la regidora de Benestar Social, Dependència i Infància, Mary Carmen Ribera, ha indicat que aquestes ajudes, emmarcades en el Pla Municipal de Drogodependències i Altres Trastorns, «suposen un suport eficaç a entitats, el paper de les quals és clau en la reinserció social i integració». En aquest sentit, l'equip de govern ha aprovat la concessió de subvencions a les quatre entitats que han complit amb els requisits establits en les bases.

D'una banda, la Fundació Amigó rebrà 39.173,06 euros per a l'impuls del Projecte Amigó 2021. L'Associació Patim, amb el Projecte d'Intervenció en Addiccions 2021, comptarà amb una ajuda de 32.961,87 euros; mentre que es destinarà una quantitat de 31.579,52 euros a la Fundació Salut i Comunitat per al seu Programa d'Atenció i Prevenció de les Addiccions 2021. Finalment, se subvencionarà amb 27.285,55 euros a l'Associació Araca per al Programa Centre de Dia Araca 2021.

L'objectiu d'aquestes subvencions «és el d'oferir el suport necessari perquè aquestes entitats i associacions puguen coordinar estratègies en la resolució de problemes d'addicció i en el treball previ per la integració social», ha incidit Ribera.

Te puede interesar
Lo más visto