Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Els bombers de Castelló rescaten a una família a la deriva després de bolcar la seua embarcació a Oropesa

Els bombers van rescatar el passat dissabte 14 d'agost a quatre membres d'una família que es trobaven a la deriva després de bolcar la seua embarcació en la costa d'Oropesa 

Successos 18 de agosto de 2021 Redacció Redacció
IMG_8235

Els fets es van produir el dissabte, quan una família espanyola que es trobava de turisme a Oropesa, va salpar a les sis de la vesprada amb una embarcació d'esbarjo a motor que havien llogat fins a les huit de la vesprada. Després de comprovar que a l'hora convinguda no havien retornat l'embarcació, l'empresa de lloguer va donar avís entorn de les 21 h als serveis d'emergència, tement que haguera succeït alguna cosa. 

Ràpidament, un equip de la Unitat de Rescat Aquàtic, URA, de bombers del Consorci Provincial de Castelló, va iniciar la cerca dins de la mar, localitzant poc abans de les 22 h de la nit a l'embarcació desapareguda, i que van trobar a unes tres milles de la costa enfront de la platja de Morro de Gos d'Oropesa. La barca es trobava bolcada i pràcticament afonada, quedant a vistes una xicoteta part d'aquesta, sobre la qual els bombers van trobar a una menor d'uns 10 anys i a un home que pel que sembla era l'oncle de la xiqueta. Dins de l'aigua, i agarrats a la barca amb grans dificultats, es trobaven els pares de la menor. 

Els quatre ocupants es trobaven exhaustos, ja que pel que sembla la bolcada s'havia produït tres hores abans, sobre les set de la vesprada, quan tornaven de fer una ruta per Benicàssim. El fort vent i onatge que es va originar a última hora de la vesprada hauria influït en la bolcada. Els bombers de la Unitat de Rescat Aquàtic del Consorci es van llançar a l'aigua per a rescatar a les quatre persones, enmig d'unes condicions marítimes complicades. Després de pujar-les a l'embarcació de rescat del Consorci, els bombers les van traslladar al port d'Oropesa, on els serveis sanitaris es van fer càrrec de la família per a revisar el seu estat. 

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter