Peníscola es prepara per a ser escenari, a l'octubre, del circuit Pirates Race

Peníscola tornarà a convertir-se en escenari esportiu d'una multitudinària prova esportiva, complint amb les mesures de seguretat preceptives, el pròxim dia 3 d'octubre

Esports 23 de agosto de 2021 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2021-08-19 at 14.45.42

Peníscola tornarà a convertir-se en escenari esportiu d'una multitudinària prova esportiva, complint amb les mesures de seguretat preceptives, el pròxim dia 3 d'octubre. En aquest cas, la Ciutat en la Mar acollirà la carrera d'obstacles temàtica 'Pirates Race, un circuit de 8 quilòmetres que compta ja amb més de 400 inscrits. Amants de l'esport de diferents punts del país es donaran cita aqueix cap de setmana per a participar en aquest repte esportiu amb al voltant de 30 obstacles.

La Pirates Race és la primera carrera d'obstacles (OCR) amb temàtica pirata d'Espanya. En ella, «els corredors i corredores posaran a prova la seua força física i mental, el seu equilibri, la seua resistència i les seues habilitats; així com la capacitat de divertir-se i gaudir de la dificultat de sobrepassar els obstacles en els 8 quilòmetres de recorregut», ha explicat el Director Esportiu de la prova, Héctor Valls, qui ha reconegut que Peníscola i Pirates Race són una combinació molt atractiva per als participants.

La responsable de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Peníscola, Dol Bayarri, ha agraït a l'organització per triar Peníscola per a dur a terme una prova del nivell de Pirates Race. «És un plaer comptar amb esdeveniments d'aquestes dimensions i dinamitzar, així, el turisme esportiu fins i tot fora de temporada», ha manifestat Bayarri. Per part seua, l'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, ha definit l'esdeveniment com «un esdeveniment idoni per a sumar atractiu al destí, per la seua magnitud i pel seu gran acolliment entre el públic».

La Pirates Race ofereix diferents modalitats perquè puga ser gaudida per persones de diferents edats i de diferents categories. «És una prova adaptada a tots els nivells, per la qual cosa els participants poden ser, des de corredors populars que s'inicien fins a corredors d'elit de primer nivell», ha exposat Valls. Tant l'eixida com l'arribada se situaran en el Passeig Marítim i el recorregut transcorrerà per camins naturals, platja i passeig.
Els edils i equips de serveis, al costat de l'organització, han destacat l'esforç conjunt i la il·lusió compartida per poder desenvolupar la prova, posant l'accent en el dispositiu de seguretat i el compliment de les restriccions i recomanacions de seguretat sanitària per a garantir el desenvolupament de la prova en un context segur per als participants, acompanyants i el públic.

Te puede interesar
Lo más visto