Onda Logistic aconsegueix atraure les visites de més de 1.500 inversors durant el mes d'agost

L'Ajuntament implementa una campanya de promoció per a atraure inversors espanyols i francesos al parc industrial

General 21 de agosto de 2021 Redacció Redacció
ONDA LOGISTIC - polígono

Més de 1.500 professionals i directius s'han interessat en l'últim mes d'agost pel servei Onda Logistic i per tots els avantatges competitius que ofereix l'àrea industrial ondense. L'Ajuntament d'Onda, en la seua aposta per posicionar en la cúspide els més de 12 milions de metres quadrats dels quals es componen els 15 polígons de la ciutat i atraure inversió estrangera i nacional, està desenvolupant una campanya de difusió dirigida especialment a Madrid, Barcelona i França.

La iniciativa, que s'està duent a terme en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Castelló a través de les plataformes LinkedIn Ads i Google Analytics, «està obtenint grans resultats que mostren una evolució a l'alça. Tan sols 30 dies després del seu llançament, les visites han augmentat notablement, així com els nous usuaris que han sigut més de 650», asseguren des de l'ajuntament.

Cal destacar que aquests nous usuaris provenen, sobretot, d'Espanya (491) i de França (125), encara que també els inversors d'altres països com Bèlgica, Suïssa, Holanda, Algèria, o fins i tot l'Argentina han mostrat el seu interés pels parcs empresarials d'Onda.

Sobre aquest tema, l'edil d'Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha destacat que «el nostre objectiu és donar a conéixer les nostres infraestructures i avantatges fiscals, tant en el marc nacional com internacional, per a poder atraure inversors que instal·len les seues empreses a Onda i creuen treballs de qualitat per als veïns».

Aquesta iniciativa se suma a l'aposta de l'equip de govern municipal d'aconseguir l'atracció d'inversió i talent per a augmentar les oportunitats d'ocupació de qualitat a la ciutat. Després de l'aprovació d'una inversió de 1,9 milions d'euros per a 2021, el consistori està realitzant accions destinades a augmentar la competitivitat i millorar les infraestructures de la zona industrial ondense com la instal·lació de lluminàries LED, millora de la senyalització i instal·lació de nous senyals de trànsit, implantació de fibra òptica, control de trànsit a través de càmeres connectades a la Policia Local les 24 hores, o serveis contra incendis, entre altres.

Una campanya reeixida

Cal destacar que, l'any passat es va iniciar una campanya de promoció i atracció de nous inversors, dirigida especialment al Regne Unit, que en els primers mesos va aconseguir atraure a més de 5.000 professionals i directius del Regne Unit. A més, el parc industrial ondense va veure com les llicències per a reformar o construir noves naus es multiplicaven, passant de 37 a 75, i aconseguint una inversió de més de 59 milions d'euros.

Te puede interesar
Lo más visto