Benicàssim recuperarà els matrimonis civils en Vila Elisa a partir de l'últim trimestre

La Junta de Govern Local aprova la normativa per a aquestes celebracions en el palauet municipal

General 24 de agosto de 2021 Redacció Redacció
Villa Elisa

L'Ajuntament de Benicàssim reobrirà de nou les portes de Vila Elisa a la celebració de matrimonis civils a partir de l'últim trimestre i ultima les instruccions d'ús que complementen l'Ordenança Municipal. Així, la Junta de Govern Local celebrada ahir ha aprovat les normes d'ús en matèria de matrimoni civils en el palauet municipal situat en el passeig Pilar Coloma, a la platja de Voramar. «Es tracta d'un emblemàtic lloc de la nostra ciutat molt volgut per tots els veïns de Benicàssim i que novament estarà a disposició per a la celebració d'un esdeveniment tan especial i en un entorn màgic, al qual se li uneixen història, arrels i sentiments», ha destacat l'alcaldessa, Susana Marqués.

Aquests esdeveniments especials podran celebrar-se en el hall d'entrada enfront de la bella capella de la Vila i a la terrassa de l'entrada principal. «Hi haurà zones habilitades exclusivament per a aquesta mena de celebracions el que permetrà que convisquen amb altres activitats culturals o formatives que puguen celebrar-se en el mateix lloc i amb la màxima de respectar i preservar aquest espai municipal emblemàtic», ha continuat l'alcaldessa.

Com ha comentat el regidor d'Hisenda, Arturo Martí, «la taxa d'aquestes celebracions es manté en 300 euros. Dins de la línia que seguim des de l'equip de govern de no pujar la pressió fiscal i congelar taxes i preus públics, mantenim la quantia de l'any 1999». 

Arturo Martí ha sigut l'encarregat d'enumerar les normes d'utilització, entre les quals es troba l'horari de celebracions, que serà els divendres a la vesprada de 17.00 a 20.00 hores i els dissabtes al matí d'11.00 a 13.00 hores.

Cal recordar que «la normativa aprovada també recull la prohibició de llançar qualsevol tipus d'element simbòlic propi de les celebracions civils, amb la finalitat de preservar la instal·lació o puguen suposar perill en les zones de pas, així com l'encesa de material pirotècnic en la vila, al seu jardí o en el passeig marítim. Tampoc es permetran xarangues i elements externs de reproducció musical ja que el consistori posarà megafonia i reproducció de música», ha conclòs Martí. 

Te puede interesar
Lo más visto