Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Ximo Puig avança l'activació de 12.500 nous bons turístics a partir de setembre per a consolidar la recuperació del sector turístic

La mesura tindrà un cost de 5 milions d'euros i permetrà incentivar la demanda turística interna

General 30 de agosto de 2021 Redacció Redacció
210211_rdp_interdepartamental_1 (1)

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha avançat l'activació de 12.500 nous bons turístics a partir del mes de setembre amb l'objectiu de consolidar la recuperació econòmica i social de la Comunitat Valenciana. Així ho ha manifestat, després de mantindre una reunió amb el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i amb el director general de Turisme,Herick Campos, en la qual ha destacat la bona marxa de la temporada turística.

Segons ha assenyalat, la temporada estival ha superat les expectatives inicials del propi sector, atés que s'han aconseguit dades d'ocupació similars a 2019, i fins i tot superiors en alguns segments, «la qual cosa suposa una molt bona notícia per a l'economia valenciana».

El president ha explicat que les dades registrades mostren un descens del turisme internacional, que s'ha vist suplit amb un increment dels mercats nacional i francés. Així mateix ha defensat que la Comunitat Valenciana és un destí segur, incidint en què l'agenda del Consell «passa tant per la superació de la pandèmia com per la recuperació econòmica i social, per a això el turisme és essencial».

En les seues declaracions després de la reunió, el Cap del Consell ha destacat l'aposta de la Generalitat «per continuar millorant les bones dades registrades en la primera fase de l'estiu», per a això s'activarà novament el Bo Viatge a partir del mes de setembre.

Puig ha assenyalat que es tracta d'un incentiu per al turisme que ha suposat «un gran èxit fins al moment», i del qual ja s'han beneficiat 75.000 persones des de la seua posada en marxa.

En el període comprés entre setembre i desembre, es concediran 12.500 bons, la qual cosa suposa un total de 5 milions d'euros, que podran ser usats per les valencianes i els valencians, i contribuiran a consolidar la recuperació del sector clau en l'economia de la Comunitat Valenciana.

Cal recordar que la mesura té com a principal objectiu la recuperació del sector turístic, així com desestacionalitzar i incentivar la demanda turística interna davant els negatius efectes socioeconòmics ocasionats per la COVID-19.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter