[VÍDEO] El Consorci de Bombers de Castelló continua buscant l'home desaparegut a la Vall d'Uixó

L'operatiu s'ha centrat en el barranc d'Aigualit, on possiblement va ser vist per última vegada diumenge passat

Successos 25 de agosto de 2021 Redacció Redacció

El Consorci de Bombers de Castelló té activat des d'ahir a migdia un dispositiu especial de cerca de l'home de 44 anys desaparegut en la localitat de La Vall d'Uixó.

El dispositiu coordinat conjuntament entre el Consorci de Bombers i la Guàrdia Civil va estar ahir rastrejant diverses zones de la localitat, mentre que hui el gruix de l'operatiu s'ha centrat en el barranc d'Aigualit on tot sembla indicar va ser vist per última vegada diumenge passat.

El dispositiu de cerca de hui Dimecres està integrat per un total de 130 persones de les quals 75 pertanyen als diferents serveis d'emergència i seguretat desplegats (Consorci de Bombers de Castelló, Generalitat, Guàrdia Civil, protecció civil, Policia local) i els 55 restants a personal voluntari que està coordinat des del PMA (Lloc de Comandament Avançat).

El Consorci de Bombers té mobilitzades 2 dotacions de bombers, 2 dotacions de bombers especialistes de la Unitat de Rescat de Muntanya (URM), 2 unitats de Bombers Forestals de Generalitat, 3 binomis de la Unitat Canina de Protecció Civil de Diputació de Castelló, 1 Helicòpter de rescat de Generalitat amb personal a bord de la URM i 4 unitats de comandament i coordinació.

Els efectius de la URM han revisat diversos avencs, cavitats , antigues mines, coves, i zones de difícil accés del barranc. 

Per la seua part 2 helicòpters (un de Generalitat i un altre de Guàrdia Civil) han estat pentinant tota la zona des de l'aire.

Fins al moment no hi ha hagut cap resultat positiu en la cerca el dispositiu especial de la qual està previst finalitze aquesta vesprada a les 20h, tornant-se a activar de manera immediata en cas de nous indicis concrets.

020917

Te puede interesar
Lo más visto