La Generalitat està executant les obres de reparació de la platja del Clot de Vinaròs afectada per l'últim temporal

Segons el conseller Arcadi España, "s'està treballant perquè la platja recupere el seu estat inicial i puga tornar a ser utilitzada amb normalitat"

General 27 de agosto de 2021 Redacció Redacció
49971263092_4a9852c90b_b

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha iniciat les obres de reparació de la platja del Clot de Vinaròs, afectada per l'últim temporal.

Segons ha explicat el conseller Arcadi España, "hem estimat necessari escometre el més urgentment possible, els treballs per a condicionar la platja del Clot de Vinaròs, que és competència de la Generalitat, perquè recupere el seu estat inicial i que puga tornar a ser utilitzada amb normalitat com més prompte millor".

Amb aquest objectiu, ha afegit, "la Conselleria, a través de la direcció general de Ports, Aeroports i Costes, està realitzant des d'ahir dimecres, els treballs de reposició i recol·locació d'arena arrossegada a l'interior". Aquestes obres, que estan previstes que finalitzen demà divendres, ascendeixen a prop de 15.000 euros.

Per al conseller d'Obres Públiques, "durant el període estival és fonamental que la platja estiga en les millors condicions possibles". En aquest sentit ha assenyalat que es tracta "d'un dels principals reclams que té la Comunitat per al turisme i la generació d'ocupació, sense oblidar que a l'estiu és un lloc de trobada i d'oci per a molts dels nostres ciutadans i ciutadanes".

A més, Arcadi España ha insistit en la necessitat d'un desenvolupament sostenible, "hem de cuidar les nostres platges no sols pel seu potencial turístic, econòmic, esportiu o d'esplai, sinó, sobretot, perquè cal protegir-les dels efectes devastadors del canvi climàtic, són un patrimoni natural, el nostre patrimoni, que hem de preservar, cuidar i acaronar".

Finalment, ha valorat la col·laboració amb l'Ajuntament de Vinaròs per a poder fer aquests treballs i ha indicat que "una vegada més es posa de manifest la importància de la cooperació entre institucions per a fer front a les contrarietats".

Per part seua, l'alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, ha volgut destacar la urgència amb la qual la Conselleria ha començat aquesta actuació de millora, i ha agraït el compromís i la predisposició tant de la direcció general de Ports com del conseller amb el municipi.

Te puede interesar
Lo más visto