L'autoritat portuària de Castelló publica la seua memòria anual 2020

El document recull les principals dades econòmiques, ambientals i socials del port de Castelló durant l'any passat

General 27 de agosto de 2021 Redacció Redacció
Memoria Anual

La Memòria Anual 2020 del port de Castelló reflecteix l'activitat portuària desenvolupada durant aquest exercici sota l'eslògan “El futur comença hui”. Aquest document condensa les dades més destacades del recinte portuari en tots els seus àmbits, des de l'econòmic, passant per la sostenibilitat ambiental i les accions per a la integració port-província. Igualment resumeix les dades de trànsits per tipus de mercaderies del 2020, un any en què PortCastelló ha invertit 11 milions d'euros en bonificacions al sector portuari per a pal·liar els efectes econòmics derivats de la pandèmia.

La Memòria publica altres línies d'actuació vinculades al seu Pla Estratègic que es va aprovar en 2020 amb l'horitzó posat en el 2024 i que defineix l'estratègia a seguir per a potenciar la competitivitat del port sota el paraigua dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. També recull les inversions productives escomeses en PortCastelló que han permés consolidar al port com el nové del sistema portuari espanyol en trànsit de mercaderies i el segon en trànsit de graneles sòlids.

A més, fa esment a les mesures impulsades en matèria de protecció mediambiental, les accions específiques per a la interacció del port amb el seu entorn i les aliances segellades per a impulsar l'economia del coneixement.

La Memòria destaca que PortCastelló és la primera Autoritat Portuària en matèria de transparència. El document pot consultar-se a través de la pàgina web del port de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto