Blanch (PSPV-PSOE) celebra l'èxit del procés de vacunació amb el 74,6% de la província de Castelló vacunada

El secretari general provincial destaca el "bon treball" en la gestió i la coordinació del pla de vacunació i el bon comportament de la ciutadania

General 03 de septiembre de 2021 Redacció Redacció
Ernest Blanch II

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, ha destacat la gestió dels governs autonòmic i central en el procés de vacunació, al que s'ha referit com un "èxit total que hem de celebrar i del que hem d'estar orgullosos". A més, Blanch ha mostrat la seua satisfacció per les bones xifres en la província de Castelló, on s'ha arribat al 74,6%, fins al 23 d’agost, un percentatge que situa a la nostra província com la primera en la Comunitat Valenciana en nombre de persones vacunades.

Blanch ha ressaltat les 277.000 dosis que s'administraran durant aquesta setmana, segons ha informat la Conselleria de Sanitat, i que es destinaran, sobretot, a completar la pauta de vacunació amb segones dosis. En aquest sentit, el secretari general provincial ha destacat el "bon treball realitzat per la Generalitat" en la gestió i la coordinació del pla de vacunació, i ha afegit que "la vacunació s'ha mostrat com la ferramenta més eficaç per salvar vides i accelerar la recuperació".

A més, Blanch ha volgut assenyalar que "açò no haguera sigut possible sense, principalment, l'esforç de la comunitat científica per aconseguir la vacuna i l'entrega del personal sociosanitari". "El meu reconeixement i el del Partit Socialista amb ells i elles serà etern", ha afegit.

D'altra banda, el dirigent socialista ha volgut reconéixer l'exemplar comportament de la població i ha mostrat la seua satisfacció perquè la gent "està acudint al seu punt de vacunació i està manifestant la seua satisfacció tant en l'atenció que està rebent com de la bona coordinació, la qual cosa està permitent que es puguen vacunar molta quantitat de gent en molt poc de temps".

Te puede interesar
Lo más visto