Castelló manté obert el termini per a comprar habitatges a un preu de 101.000 euros

La Regidoria d'Habitatge treballa per a ampliar el parc públic per a lloguers assequibles

General 01 de septiembre de 2021 Redacció Redacció
27-07-2021 María Jesús Garrido (1)

La Regidoria d'Habitatge de l'Ajuntament de Castelló manté obert el termini per a adquirir habitatge a un preu màxim de 101.000 euros i anima als xicotets propietaris i entitats a participar. L'objectiu del Pla de Compra Municipal és ampliar el parc públic amb destinació a lloguers assequibles. Ja ha adquirit les primeres sis unitats, amb un cost total de 600.000 euros, el primer increment de dotacions municipals des de 1984.

“Després de tancar la compra dels sis primers habitatges continuem treballant per a completar els 1,2 milions d'euros restants. La primera adquisició ha sigut un pas important que ha mostrat la determinació de l'Administració a augmentar el nostre parc públic, i ara confiem que més particulars s'animen a oferir pisos que mantinguen desocupats en condicions d'habitabilitat”, afirma la regidora d'Habitatge, María Jesús Garrido.

Els habitatges a presentar han sigut construïdes a partir de 1989 inclusivament i comptar amb el certificat d'eficiència energètica, dos dormitoris, saló menjador, cuina i bany. Els interessats poden assessorar-se sobre la documentació a presentar a través del correu electrònic de [email protected] o el número de telèfon 669590440.

Garrido subratlla que els sis primers habitatges aconseguides amb el Pla de Compra Municipal es dirigiran a lloguers municipals per a persones de la llista de demandants municipal en funció de la seua situació socioeconòmic.

Al mateix temps, la Regidoria també té operativa la nova Borsa de Lloguer Municipal, que ha inclòs com a novetat subvencions per als propietaris per a facilitar la seua cessió. Per cedir un pis que mantinguen sense habitar per a la Borsa rebran 1.500 euros anuals en incentiu més 2.900 per a reformes d'interior i un depòsit per a fer front a impagaments i desperfectes.

Te puede interesar
Lo más visto