El Consell de l'Audiovisual a realitzar un tractament adequat dels suïcidis davant la pròxima celebració del Dia Mundial per a la Prevenció del Suïcidi

L'autoritat audiovisual ha celebrat una reunió en la qual també s'ha tractat sobre la situació de les llicències de ràdio i televisió, el pressupost per a 2022 i la seua estructura administrativa

General 02 de septiembre de 2021 Redacció Redacció
Reunion_CACV

El Consell de l'Audiovisual de la Comunitat Valenciana ha mantingut una reunió de treball en la qual ha acordat fer una crida als mitjans de comunicació a prendre consciència sobre el suïcidi com a problema de salut i a la necessitat de realitzar un tractament adequat sobre aquest tema "donat l'impacte i la funcionalitat pedagògica de les seues produccions".

Així ha sigut acordat amb motiu de la celebració del Dia Mundial per a la Prevenció del Suïcidi, el pròxim 10 de setembre. En el transcurs de la reunió també s'ha abordat la situació de les llicències de ràdio, així com de Televisió Digital Terrestre autonòmiques i locals, i s'ha iniciat l'elaboració d'una proposta de pressupost d'aquesta entitat de dret públic per a 2022.

El CACV ha destacat la necessitat d'incloure en els comptes del pròxim any el cost dels mitjans humans i materials per a poder desenvolupar les seues funcions, i ha avançat l'obertura d'un procés de selecció per a dotar de personal administratiu i de secretaria general a l'entitat.

Així mateix ha tractat sobre els avanços realitzats en l'adequació del local que albergarà la seua seu permanent, situat a Castelló de la Plana, així com sobre la creació d'una web pròpia que permeta posar a la disposició de la ciutadania la informació, documents i recursos sobre l'audiovisual valencià.

En la reunió han participat el president del CACV, José María Vidal Beltrán, la secretària autonòmica de Prospectiva i Comunicació, Beatriz Gallardo, així com els vocals de l'entitat.

Cal recordar que el Consell de l'Audiovisual de la Comunitat Valenciana, constituït el mes de juliol passat, és l'autoritat audiovisual independent encarregada de vetlar pel respecte dels drets, llibertats i valors constitucionals i estatutaris en l'àmbit dels mitjans audiovisuals en la Comunitat Valenciana i pel compliment de la normativa vigent en matèria audiovisual i de publicitat.

Te puede interesar
Lo más visto