L'aeroport de Castelló i Educació ultimen la posada a punt de les instal·lacions que acolliran el nou cicle d'FP de manteniment d'avions

Els treballs del nou hangar per a la realització de pràctiques formatives i de l'aulari polivalent encaren la seua recta final

General 04 de septiembre de 2021 Redacció Redacció
visita_subd-2

L'aeroport de Castelló i la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ultimen la posada a punt de les instal·lacions que acolliran, a partir de pròxim 20 de setembre, el nou cicle de Formació Professional de manteniment d'avions.

La directora general d'Aerocas, Blanca Marín, i el director general d'FP, Manuel *Gomicia, han visitat aquest divendres els espais que s'han disposat per a l'activitat formativa.

D'una banda, estan finalitzant les tasques en l'hangar de 500 metres quadrats destinats a les pràctiques formatives, on s'emplaçaran els tallers de soldadura, mecànica i manteniment. També està culminant-se l'adequació de la primera planta de l'edifici de l'aeroclub, que disposa d'una superfície útil de 235 m2, perquè aculla un aulari polivalent, laboratoris i els departaments del personal docent.

La directora general d'Aerocas, Blanca Marín, ha manifestat la seua satisfacció amb el desenvolupament dels treballs, "ja que s'estan complint els terminis estipulats, de manera que tot estarà a punt per a l'inici del curs". Blanca Marín ha destacat que la implantació de la FP aeronàutica "constitueix un projecte estratègic per al futur de l'aeroport".

Per part seua, el director general d'FP, Manuel Gomicia, ha posat en valor "la col·laboració entre la Conselleria i Aerocas, que permetrà la implantació d'un cicle formatiu únic a Espanya". A més, ha destacat que s'han cobert la totalitat de les 30 places oferides en aquest primer curs.

L'FP d'aeronàutica en l'aeroport de Castelló s'iniciarà el pròxim 20 de setembre amb el grau mitjà de Muntatge d'Estructures i Instal·lació de Sistemes Aeronàutics.

En el nou cicle constarà de 2.000 hores de formació repartides en dos cursos. En el curs 2021-2022 oferirà 30 places de primer, i el curs següent, el 2022-2023, s'implantarà el segon curs, que permetrà graduar-se en aquesta primera promoció.

Aquest cicle formarà personal tècnic en muntatge d'estructures i instal·lació de sistemes aeronàutics que podrà treballar en empreses dedicades a realitzar el muntatge, el manteniment, el segellament, el pintat i la instal·lació de sistemes i equips d'aeronaus de passatgers, de transport i militars, avions de vol sense motor, avions lleugers i aeronaus d'ala rotativa.

Te puede interesar
Lo más visto