El PSPV-PSOE de Peníscola proposa incloure en els nous pressupostos ajudes al transport per a l’alumnat que curse els estudis fora el municipi

El PSPV-PSOE de Peníscola proposa incloure en els nous pressupostos ajudes al transport per a l’alumnat que curse els estudis fora el municipi

General 07 de septiembre de 2021 Redacció Redacció
Isabel Esbrí 5

El PSPV-PSOE de Peníscola proposarà incloure en els nous pressupostos ajudes al transport per a l’alumnat que curse els estudis fora el municipi. La representant dels socialistes a la localitat, Isabel Esbrí, explica que la mesura busca “costejar part de les despeses de desplaçament a les persones que s’hagen de traslladar per estudiar. Invertir en les i els joves de Peníscola és invertir en el futur de la nostra localitat, per això anem a proposar a l’equip de govern que busque la millor fórmula per a crear un pla que incloga ajudes per a la mobilitat de l’estudiantat”.

 Es tracta d’una iniciativa que pretén subvencionar part de les despeses a les persones menors de 30 anys empadronades a Peníscola que cursen estudis que no s’imparteixen al municipi i que, per tant, es veuen forçades a traslladar-se fora. “La proposta és que se puga sol·licitar l’ajuda si s’està prenent part en estudis homologats pel Ministeri d’Educació o per la Generalitat Valenciana, ensenyament universitari, Escola Oficial d’Idiomes i Conservatoris de Música i Dansa", avança Isabel Esbrí. 

Des del Grup Municipal Socialista comenten que es tracta d’una de les propostes del partit per incloure als nous pressupostos. “Esperem que l’equip de govern del Partit Popular incorpore la nostra proposta als pressupostos del 2022 per tal de facilitar la vida als peniscolans i peniscolanes que s’han de desplaçar per poder estudiar en la mesura del possible”, conclou la portaveu. 

Te puede interesar
Lo más visto