Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló dóna suport a la VII Marxa contra el càncer de mama ‘Un Passeig per la Vida Castelló 2021’

La regidora de Salut, Isabel Granero, ha participat aquest dimarts en la presentació de la cita, que tindrà lloc el pròxim 17 d'octubre a Castelló

General 12 de septiembre de 2021 Redacció Redacció
07-09-21 Granero VII Marcha cáncer mama

L'Ajuntament de Castelló col·labora amb la celebració de la VII Marxa contra el càncer de mama ‘Un Passeig per la Vida Castelló 2021’, organitzada per la Fundació Le Cadó i amb el suport també de la Diputació de Castelló, la Universitat Jaume I i el Col·legi d'Infermeria, entre altres.

La regidora de Salut, Isabel Granero, ha participat en la presentació de la cita, que tindrà lloc el pròxim 17 d'octubre a Castelló. A l'acte ha assistit també la regidora de Benestar Social, Dependència i Infància, Mary Carmen Ribera. Granero ha felicitat l'organització per la celebració de la VII Marxa i ha animat a la població a sumar-se a la iniciativa. “Vull animar a la ciutadania a participar en aquesta emblemàtica cita per a visibilitzar i reivindicar una sanitat que treballe per a combatre la xacra del càncer de mama i per a continuar avançant en la investigació sobre aquesta malaltia que afecta la salut i el benestar de tantes dones”, ha manifestat.

 

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter