Castelló premiarà amb 900 euros a la millor fotografia sobre el paisatge agrari del terme

La segona millor fotografia rebrà 600 euros, la tercera 400, i a més, hi ha un premi juvenil que obtindrà una càmera rèflex

General 10 de septiembre de 2021 Redacció Redacció
Fernando Navarro Ple 2

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló premiarà amb 900 euros a la fotografia guanyadora del concurs de fotografia “Castelló en verd, terra de futur, terra de memòria”, convocat per a realçar el paisatge agrari de la ciutat i posar en valor el treball de les treballadores i treballadors de l'activitat agroalimentària (agricultura i ramaderia). La segona millor fotografia rebrà 600 euros, la tercera 400, i a més, hi ha un premi juvenil que obtindrà una càmera rèflex.

“Des de la Regidoria de Transició Ecològica hem llançat aquest nou concurs de fotografia digital amb l'objectiu d'animar a la ciutadania a mostrar la seua mirada del nostre entorn rural, per a visibilitzar la riquesa ambiental del nostre entorn agrari, dignificar el treball del sector agroalimentari i destacar la seua vinculació cultural i històrica amb Castelló”, afirma el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

El concurs està obert a totes els aficionades i aficionats a la fotografia digital. Les propostes es poden presentar fins al 5 de novembre en el correu electrònic de [email protected], en la seu electrònica (sede.castello.es) o en el Registre General (Palau de la Festa, carrer Riu Sella número 1). Les bases es poden consultar en el web de castello.es o en la citada seu electrònica. Així mateix, les obres hauran de publicar-se en l'aplicació INSTAGRAM etiquetant al compte de l'Ajuntament de Castelló (@AjuntCastello) i utilitzant l'etiqueta #FotoCastelloEnVerd.

Un jurat integrat per representants del Consell Municipal Agrari i de Sostenibilitat triarà primer 15 fotografies, que formaran part d'una exposició titulada “Terra de futur, terra de memòria”, que serà itinerant per diferents centres públics. D'aquestes 15, les tres millors comptaran amb 900, 600 i 400 euros de premi respectivament. Així mateix, es designarà la millor fotografia en la categoria juvenil, per a implicar els centres educatius, amb una càmera rèflex de premi valorada en 400 euros.

A més, a totes les persones amb fotografies guardonades se'ls entregarà una caixa de productes locals valorada en 50 €.

A3_fotografiaOK jpg

Te puede interesar
Lo más visto