Castelló dóna la benvinguda al Campionat d'Europa per Nacions de Salvament i Socorrisme

Marco destaca que aquest nou esdeveniment esportiu que es disputarà en la Piscina Olímpica Municipal i la platja del Gurugú reforça a la ciutat com a destí segur

Esports 13 de septiembre de 2021 Redacció Redacció
Camp Eu Socorrismo 14

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha donat la benvinguda aquest passat diumenge al Campionat d'Europa per Nacions de Salvament i Socorrisme Júnior i Absolut en l'acte d'obertura que ha tingut lloc en la Piscina Olímpica Municipal. La cita acollirà a més de 400 persones de 15 països entre aquest diumenge i el 18 de setembre en un campionat que es disputarà en la Piscina Olímpica i a la platja del Gurugú.

Marco ha destacat que, des de hui, “Castelló es converteix en la capital mundial d'aquest esport”, que celebra la seua primera competició per seleccions nacionals després de la pandèmia i abans de la celebració del Mundial de 2022, i ha posat en valor aquesta cita que “reuneix els millors valors i tota la solidaritat i dignitat tan necessària”.

L'alcaldessa ha participat en l'acte d'obertura del campionat al costat del president de la Federació Europea de Salvament, Detlev Mohr; la presidenta de la Real Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme i vicepresidenta de la Federació Europea de Salvament, Isabel García; i el president de la Diputació Provincial de Castelló, José Martí.

“Des de l'Ajuntament desenvolupem estratègies turístiques, socials i esportives que ens estan posicionant com un destí segur, inclusiu i sostenible”, ha manifestat Marco, qui ha ressaltat “els valors esportius, de treball en equip, de companyerisme i empatia que representa el socorrisme i el salvament”. En aquest sentit, ha recordat que la Piscina Olímpica Municipal ja ha acollit cites rellevants com la primera convocatòria de l'equip nacional de natació per a accedir a les Olimpíades de Tòquio, la qual cosa demostra la capacitat de la ciutat per a acollir importants esdeveniments esportius com aquest campionat i com el Mundial d'Handbol Femení que se celebrarà a la ciutat, entre altres seus, al desembre.

El Campionat d'Europa per Nacions de Salvament i Socorrisme Júnior i Absolut tindrà lloc a Castelló fins al pròxim 18 de setembre i, en total, compta amb 237 socorristes inscrits, als quals se sumen equips tècnics, delegacions i federacions nacionals de quinze països.

Camp Eu Socorrismo 15Camp Eu Socorrismo 05Camp Eu Socorrismo 06

Te puede interesar
Lo más visto