Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló ofereix 1.500 euros anuals i 2.900 per a reformes als propietaris que cedisquen un habitatge a la Borsa de Lloguer Municipal

La Regidoria d'Habitatge manté obert fins al 8 de novembre el termini per solicitar les ajudes

General 19 de septiembre de 2021 Redacció Redacció
María Jesús Garrido (4)

La Regidoria d'Habitatge de l'Ajuntament de Castelló manté obert fins al 8 de novembre la convocatòria d'ajudes per als propietaris que cedisquen un pis en desús i habitable a la Borsa de Lloguer Municipal. Pel lliurament d'un pis rebran 1.500 euros anuals més 2.900 per a realitzar reformes a l'interior. El preu del lloguer estarà limitat a 4 euros el metre quadrat. El departament de María Jesús Garrido ha inclòs aquesta novetat per a dinamitzar la Borsa i ampliar la xifra de lloguers assequibles i ajudar a contindre la bambolla en el cost del lloguer.

“Des de la Regidoria tenim el repte en aquesta legislatura d'ampliar la xifra de lloguers a preus reduïts a través de la Borsa de Lloguer Municipal per a garantir l'accés a l'habitatge i frenar l'augment dels preus del lloguer Hem inclòs incentius per als propietaris perquè oferisquen pisos a canvi d'un preu protegit”, afirma la regidora d'Habitatge, María Jesús Garrido.

L'Oficina Municipal d'Habitatge fa d'intermediació i assessorament entre els propietaris interessats i els arrendataris que formen part de la llista de demandants de lloguers. L'Ajuntament ofereix, a més de les ajudes, un depòsit per a fer front a possibles impagaments i desperfectes. Les ajudes compensen que el preu de lloguer estiga fixat en 4 euros per metre quadrat.

La Regidoria d'Habitatge compta enguany amb 165.000 euros per a finançar l'incentiu de 1.500 euros i els 2.900 d'ajudes.

Els propietaris poden incloure el seu habitatge en la Borsa de Lloguer Municiplal sense límit de termini però per a optar per a les subvencions d'aquest exercici han de sol·licitar-la fins al 8 de novembre i poden ser beneficiàries persones físiques o jurídiques que siguen propietàries o usufructuàries d'un habitatge de Castelló inscrita en la Borsa de Lloguer i hagen formalitzat el lloguer.

Es poden presentar en el Registre General (Palau de la Festa, riu Sella número 1), en la seu electrònica (sede.castello.es). Els dubtes es poden resoldre en el correu electrònic [email protected] o en el telèfon 669590440.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter