L'aeroport de Castelló reforça la seua activitat amb l'arribada d'altres 40 avions per a la seua preservació

La directora general d'Aerocas, Blanca Marín, destaca l'augment de la capacitat d'acolliment d'avions després de les inversions realitzades

General 30 de septiembre de 2021 Redacció Redacció
aerocas-parking-aviones-parados-e1584544877397
Font: Economia3.com

L'aeroport de Castelló veurà reforçada en la temporada d'hivern la seua activitat amb l'arribada d'una quarantena d'avions per a la seua preservació i manteniment per part de l'empresa aeronàutica Brok-air Aviation Group.

Així ho ha manifestat la directora general d'Aerocas, Blanca Marín, després de la reunió que ha mantingut amb la directora general de Brok-air Aviation Group, Elena Obregón, en la qual han abordat les previsions de la companyia per als pròxims mesos.

En la trobada, la responsable de Brok-air ha detallat que l'empresa ha programat l'arribada, en diverses remeses, de prop de 40 avions dels models A-320, B-737 i A-330, sumant-se als quals ja té estacionats en l'aeroport.

Les tasques de manteniment que es realitzaran durant el període hivernal són: preservació, inspeccions, retorn al servei, proves de trens d'aterratge, canvis de comandaments de vol, reparacions estructurals i canvis de motor.

Dinamització econòmica

La directora general d'Aerocas ha explicat que l'arribada d'aquests avions "respon a l'aposta realitzada per l'aeroport de Castelló i de l'empresa Brok-air per desenvolupar en aquestes instal·lacions les activitats de preservació i manteniment d'aeronaus, contribuint a la dinamització econòmica del territori i a la generació de llocs de treball".

En aquest sentit, Blanca Marín ha destacat la inversió realitzada per Brok-air per a la construcció d'un hangar de manteniment d'avions, que entrarà pròximament en funcionament.

A més, Aerocas ha invertit dos milions d'euros en el projecte de construcció de la nova plataforma industrial i de prolongació del carrer de rodatge. Aquesta actuació, unida a la de la nova zona d'estacionament, suposen una ampliació de la capacitat d'acolliment d'avions de l'aeroport "i ens permeten avançar en l'estratègia de diversificació i desenvolupament integral de la infraestructura".

Segons ha detallat la directora general, la previsió d'Aerocas és que durant aquest hivern l'aeroport de Castelló puga albergar fins a 60 avions, incloent els que gestiona Brok-air i els d'altres companyies que operen en l'aeroport.

Te puede interesar
Lo más visto