Peníscola supera el 80% d'ocupació hotelera el mes de setembre

En els primers 20 dies del mes s'ha fregat el 90% d'ocupació

General 02 de octubre de 2021 Redacció Redacció
_08casco-peniscola
Font: Guiarepsol.com

Peníscola ha finalitzat el tercer i últim dels mesos de la temporada alta turística amb una ocupació mitjana en hotels per damunt del 80%, tal com ha informat l'àrea de Turisme de l'Ajuntament de la ciutat, dada que confirma el President de l'Agrupació d'Empresaris Turístics, Agretur, Francisco Ribera, destacant el creixement respecte al mateix període del passat any. Ha puntualitzat, a més, que les tres primeres setmanes de setembre han sigut especialment positives atesos les dades d'ocupació, perquè en els primers 20 dies del mes s'ha fregat el 90% d'ocupació.

La regidora de l'àrea de Turisme, Raquel París, ha destacat la importància de comptar amb la totalitat de places hoteleres obertes, circumstància que - com també ha destacat Ribera-, contrasta amb la situació d'altres destinacions turístiques espanyoles, amb elevades xifres d'hotels tancats.

"El mes de setembre continuem comptant amb la totalitat de la planta hotelera oberta, cosa que significa que l'ocupació mitjana continua sent sobre el total, una cosa realment positiva, perquè hi ha destins més dependents del mercat internacional que, ni tan sols a l'agost, han aconseguit mantindre's a flotació" ha valorat París.

En aquesta línia, ha volgut destacar l'esforç de l'empresariat turístic local, "que s'han estat esforçant per acaronar als nostres turistes durant anys, fruit de la qual cosa el 70% de qui ve, repeteix" ha assegurat, apel·lant a les dades de fidelització al destí.

Bones previsions per al pont d'octubre

Les reserves per al mes que comença preveuen un descens en l'ocupació fins al 60%, no obstant això aquesta previsió es dispara atenent les expectatives que hi ha posades en el pont del Pilar, perquè les reserves elevaran l'ocupació fins a penjar el cartell de complet en molts dels hotels del destí.

Te puede interesar
Lo más visto