Braina aborda amb Salut Pública el calendari festiu de Castelló condicionat encara per la covid

El regidor de Festes inicia una ronda de reunions amb Sanitat per a anar de la mà en l'organització d'unes festes segures

General 04 de octubre de 2021 Redacció Redacció
04-10-21 Braina reunión con el director de Salud Pública sobre las fiestas de la Magdalena

El regidor de Festes de l'Ajuntament de Castelló, Omar Braina, s'ha reunit aquest matí amb el director de Salut Pública a Castelló, Carles Escrig, amb l'objectiu d'estudiar la viabilitat de la celebració del pròxim calendari festiu de Castelló, atesa la situació epidemiològica a la ciutat i a les mesures de prevenció i protecció davant la covid-19. Ha sigut la primera d'una sèrie de reunions periòdiques que es produiran en els pròxims mesos entre Festes i representants de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a abordar, de la mà, esdeveniments com la Cavalcada de Reis, Carnestoltes o la Magdalena.

“Des de l'Ajuntament estem treballant en la planificació de les pròximes festes i volem comptar amb Salut Pública perquè ens vagen orientant en funció de l'evolució de la pandèmia i de les mesures sanitàries de prevenció”, ha explicat el regidor de Festes. “Com hem fet fins ara, treballarem amb responsabilitat i amb la màxima prudència, perquè encara estem en un període d'incertesa respecte a l'evolució de la pandèmia”, ha apuntat Braina. “Les pròximes festes estaran encara condicionades per la pandèmia i per això valorarem diferents escenaris per a poder gaudir-les amb seguretat”, ha assegurat el regidor.

Des de la direcció de Salut Pública, Escrig ha tendit la mà per a continuar col·laborant en la mesura que siga possible amb l'Ajuntament de Castelló i ha recalcat que hem d'avançar cap a la normalitat, tenint en compte en tots els casos el compliment de les mesures anticovid vigents i que la situació epidemiològica és d'incertesa i canviant a curt termini.

Te puede interesar
Lo más visto