Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Policia Local realitza 107 sancions en l'últim mes per incomplir mesures anticovid

Seguretat manté el reforç del control i vigilància del consum d'alcohol en la via pública i apel·la de nou a la prudència

Successos 07 de octubre de 2021 Redacció Redacció
unnamed

El Centre de Coordinació Operatiu Municipal de l'Ajuntament de Castelló (Cecopal) reunit hui ha donat compte del balanç de les denúncies per incompliment de les mesures de prevenció davant la covid-19 imposades durant el mes de setembre i els primers dies d'octubre, que són 107.

En total, al setembre, es van realitzar 91 propostes de sanció, de les quals 34 van ser per consum d'alcohol en la via pública; 28 per molèsties i reunions en domicilis o locals no autoritzades; 13 per incompliment de les restriccions de mobilitat nocturna durant els primers dies de mes en què encara estava en vigor la mesura; 10 per no portar màscara en els casos que és obligatòria o portar-la incorrectament; 3 en establiments; i altres 3 per incomplir altres mesures de prevenció davant la covid-19.

Quant als primers dies d'octubre, fins ahir, s'han realitzat 16 propostes de sanció; 8 per molestes i reunions en domicilis o locals no autoritzats; 7 per consum d'alcohol en la via pública; i 1 per incomplir altres mesures de prevenció davant el coronavirus.

El regidor de l'àrea de Seguretat Pública i Emergències, David Donate, ha explicat que “la major part de les denúncies dels últims dies són per molèsties en domicilis o per consum d'alcohol en la via pública, per la qual cosa mantindrem el reforç de la vigilància per a controlar i sancionar els botellons”. Així mateix, Donate ha aprofitat el Cecopal per a posar en valor i reconéixer el treball de col·laboració entre l'Ajuntament i Sanitat en el procés de vacunació massiva, i en concret amb el centre de vacunació instal·lat a l'Auditori que va deixar d'estar operatiu fa uns dies.

Quant a les últimes dades de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública situen la incidència acumulada a la ciutat en 99,27 casos positius. En aquest sentit, “cal continuar complint amb les actuals mesures de prevenció i protecció davant la covid-19, avançar cap a la normalitat i actuar amb tota la prudència possible per a continuar reduint la incidència a la ciutat”.

D'altra banda, en la reunió del Centre de Coordinació Operatiu Municipal també s'ha acordat que es reforçaran els mecanismes de control per a vetlar pel compliment de les mesures anticovid en grans esdeveniments.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter