Ros (PSPV-PSOE) enalteix l’acord per a impulsar els pressupostos amb la major inversió de la història

La diputada socialista per Castelló en el Congrés valora el treball del govern progressista de coalició de Pedro Sánchez per atendre el que realment preocupa a la ciutadania

Economía 11 de octubre de 2021 Redacció Redacció
Susana Ros 2

La diputada socialista per Castelló en el Congrés, portaveu adjunta del grup Parlamentari socialista i secretària executiva de Violència de Gènere del PSOE, Susana Ros, ha enaltit l’acord del govern progressista de coalició de Pedro Sánchez per a impulsar els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) de 2022 i que seran els pressupostos amb la major inversió de la història. Tal com ha apuntat Ros, “el govern d’Espanya ha fet un gran treball per impulsar uns conters que, davant tot, entendran el que realment preocupa a la ciutadania”.

La diputada ha valorat el fet que amb estos conters hi haurà "més igualtat, més justícia social i més serveis públics” perquè són uns pressupostos "preparats per a guanyar en competitivitat, per a superar la pandèmia i assolir la recuperació sense que ningú es quede enrere”. “Estos pressupostos fiquen a les persones al centre de l’acció política, als i les jóvens, pensionistes, funcionaris, treballadors i treballadores, als autònoms i a les autònomes. Perquè davant les crisis, el projecte socialista agafa més força que mai per garantir la justícia social”, ha manifestat la diputada.

Ros ha destacat les inversions en educació (2.199 milions d'euros en beques), en investigació, innovació i digitalització (13.298 milions d’euros), en inversió i transferència de capital ( 40.000 milions d'euros en beques) i despesa social (240.375 milions d’euros). “Totes elles xifres rècord mai invertides al nostre país i que suposen que 6 de cada 10 euros vagen destinades polítiques socials, perquè són l'ADN d'este govern progressista”, ha afegit.

Finalment, Ros ha defensat la gestió del partit socialista que "posa fi als conters dels retalls i l'austeritat als que el PP ens havia condemnat durant anys".

Te puede interesar
Lo más visto