Turisme Comunitat Valenciana destina 200.000 euros a la promoció turística de la ciutat de Castelló

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha subscrit el conveni de col·laboració amb l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco

General 12 de octubre de 2021 Redacció Redacció
6
Font: Comunitatvalenciana.com

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha signat aquest divendres a Castelló, amb l'alcaldessa de la localitat, Amparo Marco, el conveni de col·laboració entre totes dues entitats per a la realització d'actuacions de promoció i difusió del producte turístic del municipi durant 2021.

Mitjançant aquest acord, la Generalitat destina 200.000 euros perquè l'ajuntament de Castelló de la Plana duga a terme actuacions per a promocionar la imatge turística del municipi i que constituïsquen un reclam d'atracció turística a la ciutat.

La IV edició de 'Escala a Castelló', que acull la ciutat des del passat divendres fins avui, és un dels esdeveniments que s'han organitzat gràcies a aquest acord col·laboratiu.

'Escala a Castelló' és un esdeveniment nàutic que s'enquadra com una acció estratègica de promoció de la imatge turística de Castelló com a destí al Mediterrani.

Per a Francesc Colomer, aquest esdeveniment "ens permet situar, situar i ancorar Castelló en el concepte del positiu, que és capaç de seduir al segment de turisme familiar que tan important és per al nostre territori".

El titular de Turisme ha explicat que "té una enorme transcendència des del punt de vista econòmic, turístic, de generació de expectatives, però també hi ha valors darrere molt vinculats al moment històric que ens toca viure" i ha recalcat que "la gran lliçó d'aquesta pandèmia és entendre que junts som més forts i arribem més lluny".

Colomer també ha assenyalat que 'Escala a Castelló' "ha superat els moments més complicats", se celebra ara la quarta edició, i que des de Turisme "tenim la vocació i el compromís de perdurar".

Te puede interesar
Lo más visto