Sanitat licita pel procediment d'urgència la redacció del projecte i direcció d'obra del nou Centre de Salut Herrero a Castelló

Aquest centre substituirà a l'antic Consultori Auxiliar Constitució de Castelló de la Plana

General 12 de octubre de 2021 Redacció Redacció
sanitat
Font: Noticiascv.com

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha licitat pel procediment d'urgència la redacció del projecte i la direcció de les obres de construcció del nou centre de salut Herrero de Castelló de la Plana.

Aquest nou centre de salut substituirà a l'antic Consultori Auxiliar Constitució, i se situarà en l'Avinguda Borriana, 7 i 9, cantonada amb el carrer Herrero, 57.

El pressupost base de licitació del projecte ascendeix a 172.117,57 euros, i des del dia 9 d'octubre apareixerà publicada aquesta licitació en la Plataforma de Contractació perquè les empreses puguen conéixer les condicions i requeriments de construcció del nou centre sanitari, a fi de poder presentar les ofertes.

Aquesta previst que la inversió en la construcció d'aquest nou centre de salut ascendisca a 1,3 milions d'euros, i el termini d'execució és de 8 mesos.

El nou centre comptarà amb un pla funcional per a donar cobertura a les necessitats assistencials de la població d'aquesta zona.

Així mateix, comptarà amb una àrea de recepció, una àrea de medicina de família amb set consultes de medicina, cinc consultes i dues d'elles preparades per a possible ampliació segons les necessitats, i sis d'infermeria. A més, disposarà d'una consulta de pediatria i d'una, d'infermeria pediàtrica.

D'altra banda, el nou centre estarà dotat d'una àrea per a treball social, una àrea d'extraccions i una àrea administrativa, així com de magatzem i d'una zona destinada als serveis generals.

El centre de salut Herrero de Castelló se situarà en les proximitats de l'antic consultori de la plaça Constitució. Ocuparà un edifici adquirit recentment per la Direcció General de Sector Públic i Patrimoni de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic per un valor de 530.400 euros.

El nou local té una superfície de 896 metres quadrats, enfront dels 327 metres quadrats del consultori antic.

La proximitat ha sigut un sigut un dels requisits que es va tindre en compte per a l'elecció del nou local. També s'ha valorat l'exclusivitat d'ús d'aquest, amb l'objectiu d'evitar interferències amb altres negocis, la il·luminació i ventilació natural, així com una longitud de façana suficient per a afavorir diversos accessos.

Te puede interesar
Lo más visto