La Diputació impulsa amb 35.000 euros la setena edició de la marxa cicloturista Mediterranean Xtrem

La prova, que consta de 292 quilòmetres, es realitzarà en tres etapes els dies 15, 16 i 17 d'octubre, que permetran als 300 ciclistes participants estar en contacte amb l'excel·lent patrimoni natural i cultural de la província

Esports 13 de octubre de 2021 Redacció Redacció
_DSC4684

La Diputació de Castelló ha presentat al Pati de l'Espai Cultural Obert (ECO) Els Aules la setena edició de la marxa cicloturista Mediterranean Xtrem, impulsada amb 35.000 euros. En aquesta prova esportiva que se celebrarà els dies 15, 16 i 17 d'octubre, els participants recorreran 292 quilòmetres, un itinerari que els permetrà estar en contacte amb el patrimoni natural i cultural de la província. A aquest acte han assistit la diputada d'Esports, Tania Baños; el director de l'esdeveniment, Héctor de la Cagiga; el regidor d'Esports de Vila-real, Javier Serralvo; el regidor d'Esports de Montanejos, Jorge Soler, i el regidor d'Esports de Benicàssim, Arturo Martí.

La diputada ha afirmat que aquest esdeveniment esportiu ‘’és un referent nacional de gran fons gràcies als seus increïbles recorreguts i la seua cuidada organització’’. Sobre aquest tema, ha afegit que aquest projecte ‘’permet promocionar als municipis petits i grans del nostre territori’’.

Abans de finalitzar, Baños ha volgut manifestar la necessitat que ‘’totes les persones que estimem la muntanya puguem gaudir d'ella, amb protecció i límits, però que siga un espai compartit per tots i per a tots’’.

El director i organitzador de la Mediterranean Xtrem, Héctor de la Cagiga, ha agraït el suport mostrat per la Diputació i ha confirmat que aproximadament 300 ciclistes podran gaudir d'aquesta meravellosa prova que mostra l'encant natural i cultural de Castelló’.

La Mediterranean Xtrem és una marxa cicloturista de BTT que transcorre íntegrament a la província de Castelló en tres etapes. Com a principal novetat, després de sis edicions, s'ha renovat el projecte per tal d'oferir recorreguts nous per als participants. D'aquesta manera, en la primera ruta es realitzarà una cursa de 102 quilòmetres entre Vila-real i Montanejos. La segona etapa tindrà eixida i arribada a Montanejos, recorrent un total de 66 quilòmetres. Finalment, el tercer període començarà a Montanejos i finalitzarà a Benicàssim, pedalant un total de 120 quilòmetres.

Aquesta prova ciclista compta amb una important repercussió mediàtica en mitjans nacionals com Teledeporte, amb un resum de 15 minuts per cada etapa. També la revista líder a nivell nacional BIKE realitza amplis reportatges sobre les proves. Per això, aquest esdeveniment està començant a tindre un impacte considerable en corredors internacionals.

Te puede interesar
Lo más visto