Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló sensibilitza sobre explotació sexual i prostitució en els centres de secundària

La Regidoria de Feminisme treballa una campanya contra la prostitució per conscienciar a l’alumnat de secundària i batxillerat

Educació 14 de octubre de 2021 Redacció Redacció
14-10-2021 tallers igualtat (arxiu)

La Regidora de Feminisme de l’Ajuntament de Castelló està duent a terme uns tallers per visibilitzar les problemàtiques de les realitats de la prostitució en distints centres de secundària de la ciutat. Les sessions pretenen conscienciar i sensibilitzar sobre l’explotació sexual i el tràfic d’éssers humans que desafortunadament conviuen amb la prostitució, amb l’objectiu de fer-ho coneixedor a la població adolescent i anticipar i previndre possibles futurs consumidors.
 
Tal com ha destacat la regidora de Feminismes, Verònica Ruiz, “el tràfic de persones en la prostitució amb finalitats d’explotació sexual és una de les formes de violència masclista més salvatges i extremes”. 

“Cal educació en igualtat per previndre qualsevol tipus de violència de gènere, avançar cap a una societat més justa i igualitària i fer dels nostres joves persones amb millor coneixement de les realitats que hui en dia, malauradament, encara viu la nostra societat”, ha explicat l’edil Ruiz en relació als tallers que s’estan desenvolupant entre els i les joves de la ciutat.
 
La regidora Ruiz també ha mostrat la seua satisfacció per l’interés de la comunitat educativa en tractar aquests temes als seus centres ja que “s’han exhaurit les places tant d’aquest taller com del que ja hem realitzat sobre violències masclistes”. Tot i això, la Regidoria de Feminisme està elaborant una llista d’espera per si més centres volen participar-hi.
 
Cal recordar que recentment la regidora que encapçala Verònica Ruiz ja engegà una campanya contra el tràfic de persones amb motiu del Dia Internacional Contra l’Explotació Sexual i el Tràfic de Dones, Xiquetes i Xiquets. Una campanya (elcomplice.org) que omplí la ciutat de missatges denunciant les realitats de la prostitució i amb la producció de l’audiovisual ‘El Cómplice’.
 

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter