´La ceràmica de grans dimensions i el màrqueting com a vehicle de projecció de mercat’ centraran el debat de les jornades organitzades per ATC com a preàmbul al seu XVI Congrés Internacional

Les jornades precongressuals s'allargaran fins al dijous 14 d'octubre

General 12 de octubre de 2021 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2021-10-12 at 14.50.50

L'Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC) va iniciar el passat 13 d'octubre unes jornades que, sota el títol ‘La ceràmica de grans dimensions i el màrqueting com a vehicle de projecció de mercat’, serviran de preàmbul al XVI Congrés Internacional del Tècnic Ceràmic que se celebrarà els dies 18 i 19 de novembre.

Les jornades precongressuals, que s'allargaran fins al dijous 14 d'octubre, tindran lloc en el Col·legi Oficial d'Enginyers Superiors Industrials a Castelló (Avinguda de la Mar, 46) en horari de vesprada, de 15.30 a 19.30 hores, i podran seguir-se tant de manera presencial com en línia a través de l'aplicació Zoom. Es tracta d'una iniciativa dirigida principalment a gerents, tècnics ceràmics i personal dels departaments de màrqueting i comercial de les empreses ceràmiques.

“L'objectiu que persegueix ATC amb aquestes jornades no és un altre que el donar a conéixer la tecnologia que permet la fabricació de peces ceràmiques de gran grandària, abordant també aspectes com la logística, la seguretat, el sistema de col·locació i fins al servei postvenda. Però, a més, també volem explorar i aprofundir en tots els canals existents que ens permeten arribar al client per a, d'aquesta manera, conéixer i poder satisfer les seues necessitats i desitjos. Finalment, també volem descobrir i avaluar les possibilitats que ofereixen les actuals estratègies de màrqueting i la omnicanalitat com a elements claus de diferenciació i competitivitat”, assegura el president de ATC, Juan José Montoro.

 I per a aconseguir tan ambiciós objectiu es comptarà amb una gran nòmina de conferenciants. Així, entre les dues jornades participaran, entre altres, José Antonio Bou, director executiu de System Ceramics; Vicente Alcàsser, gerent de Das Tech Solutions; Matías Martínez, secretari general de l'associació de col·locadors Proalso; Marta Lázaro, màrqueting intelligence del ITC-AICE; Gustavo Romero, arquitecte superior de Gr. Arquitectura; Zeynep Creme, dissenyadora i cap del departament de Disseny de Comunicació Visual de la Izmir University Of Economics; i Santiago Alfaro, director de màrqueting de Profiltek Group.

Te puede interesar
Lo más visto