El Casal Jove d'Orpesa reobri les seues portes amb nous cursos i tallers 

L'espai, que ha sigut rehabilitat per a convertir-se en un punt de reunió per als joves, alberga tot tipus d'activitats 

General 18 de octubre de 2021 Redacció Redacció
Reapertura Casal Jove

El Casal Jove d'Orpesa reobri les seues portes després de huit anys tancat al públic i el fa amb una àmplia programació de cursos dirigits als més joves del municipi i nous horaris. I és que l'espai compta des d'aquesta setmana amb un informador juvenil (amb horari de dilluns a divendres, de 16.00 a 20.00 hores), així com dinamitzadors (els divendres, de 16.00 a 20.00, i els dissabtes, de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00) que s'encarreguen de dur a terme els tallers i activitats previstes. 

Així ho ha anunciat la regidora de l'àrea, Jennifer Casañ, qui es mostra molt satisfeta “per poder obrir de nou aquesta instal·lació tan necessària per a la nostra joventut que serveix des de fa uns dies com a punt de trobada i que albergarà els diferents cursos dirigits a aquest col·lectiu”. Exemple d'això són les classes d'anglés i de japonés, que s'inicien aquesta mateixa setmana.

Altres cursos que també arranquen aquests dies, encara que fora de les instal·lacions del Casal Jove, són les sessions de 'street work out’, que es desenvolupen en les barres de calistenia de la platja de la Petxina, i la iniciació al billar, que tenen lloc en les instal·lacions del Club Esportiu Orpesa Pool. Cal recordar que aquests cursos són gratuïts i estan dirigits a joves de 12 a 35 anys empadronats en el municipi d'Orpesa.

Una altra de les fortes apostes d'aquesta edició són els cursos de formació permanent per a joves. Així, el 6 de novembre començarà el de monitor/monitora d'activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil, en el qual els usuaris aprofundiran en la programació general d'una organització, aplicant les tècniques específiques d'animació grupal, incidint explícitament en l'educació en valors i ateses les mesures de seguretat i prevenció de riscos. El termini per a inscriure's finalitza el 22 d'octubre.

Te puede interesar
Lo más visto