La Policia de la Generalitat sanciona a 29 establiments en una campanya especial de control de locals d'oci i restauració

La Unitat adscrita a la Generalitat realitza 202 inspeccions, identifica a 565 persones i 367 vehicles entre el dijous i el diumenge

Successos 19 de octubre de 2021 Redacció Redacció
DSC_0195

La Policia de la Generalitat ha imposat 29 sancions a establiments d'oci i restauració dins una campanya especial de vigilància i control desenvolupada entre el dijous 14 i el diumenge 17 d'octubre per tota la Comunitat Valenciana.

Com a resultat d'aquest dispositiu específic, la unitat policial Adscrita a la Generalitat ha sancionat a 29 establiments dels 202 inspeccionats, i ha alçat 16 actes per incompliment de la normativa COVID.

Així mateix, ha identificat a 565 persones, ha controlat 367 vehicles i ha registrat 24 actes per tinença de drogues, armes i altres motius.

Aquest dispositiu especial de vigilància mobilitzat per la Policia de la Generalitat, també ha participat, juntament amb la resta de cossos i forces de seguretat, en un altre dispositiu de control de diversos dels esdeveniments que han tingut lloc aquest cap de setmana en diferents punts del territori valencià.

La Policia adscrita a la Generalitat va realitzar inspeccions en el concert de Beret, que es va celebrar el divendres 15, i que va congregar a més de 8.000 persones en La Marina Sud de València. A més, diverses patrulles van col·laborar en el dispositiu de seguretat de l'esdeveniment esportiu 'Trails 20-21' de *Penyagolosa, al qual van acudir 1.800 persones.

També ha supervisat el desenvolupament dels festejos taurins de cinc localitats de Castelló i també de Bocairent, a València, on es van concentrar més de 4.000 persones.

Te puede interesar
Lo más visto