La Policia Local d'Onda suma 10 nous agents en la major incorporació de plantilla de la seua història

L'Ajuntament preveu continuar reforçant l'equip policial fins a superar el rècord dels 60 efectius en 2023

General 20 de octubre de 2021 Redacció Redacció
Incorporación policía local

La Policia Local d'Onda ja compta amb 10 nous agents que aquest mateix dilluns van passar a formar part de la plantilla amb caràcter immediat. A més, tres oficials també van prendre possessió del seu nou càrrec, en el qual desenvoluparan les seues funcions dirigint cadascun un torn de treball. Es tracta de la major incorporació d'efectius de la història del cos policial.

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, i la regidor de Seguretat Ciutadana, Elena Albalat, van donar la benvinguda als nous agents que s'estrenaran en l'operatiu especial de seguretat per a la Fira d’Onda.

Amb aquestes incorporacions, la Policia Local compta amb una plantilla de 53 membres, encara que el compromís del govern municipal és continuar augmentant l'equip fins a superar la xifra rècord de 60 efectius en 2023. En breu s'activarà el concurs de dues noves places d'oficial i les vacants que resten seran publicades en l'oferta d'ocupació pública de 2022. “És imprescindible ajustar el cos policial a les necessitats actuals de la població per a garantir la seguretat de tots els nostres veïns”, ha apuntat Ballester.

Operatiu especial Fira d’Onda

En el mateix sentit, des de l'àrea de Seguretat Ciutadana s'ha coordinat el pla d'actuació previst per a la setmana festiva que integra a la Policia Local, Protecció Civil i als serveis sanitaris, més el reforç de la Policia Autonòmica i Guàrdia Civil durant els dies de major afluència de persones. En total, la Policia Local realitzarà més de 400 serveis des del 22 al 31 d'octubre.

Durant les 24 hores, un total de 26 efectius locals cada dia patrullaran tant el centre com la zona perifèrica de la ciutat. A aquesta dada, se li suma la cobertura de tancaments amb 20 efectius locals, autonòmics i nacionals. Així mateix, la Unitat de Dron també s'activarà per a vigilar els actes més massius. Com a novetat, i amb la finalitat de garantir el compliment de les normatives sanitàries davant la pandèmia, enguany s'incorpora un controlador Covid durant la celebració de festejos taurins.

Te puede interesar
Lo más visto