‘Nou somnis’ guanya el concurs de cartells per a la Magdalena 2022

El Patronat Municipal de Festes dóna a conéixer l'obra triada de les 13 presentades després de la deliberació del jurat en el Palau

General 21 de octubre de 2021 Redacció Redacció
Cartell Magdalena 2022 Nou Somnis

El cartell amb el lema Nou somnis ha guanyat el concurs convocat pel Patronat Municipal de Festes de Castelló per a la Magdalena 2022. L'obra és de Carla Parra Bellido, amb un lema que fa referència als nou dies de les festes fundacionals, i ha sigut triada després de la deliberació del jurat reunit hui al Palau de la Festa. El president del patronat i edil de Festes, Omar Braina, acompanyat dels membres del jurat, ha donat a conéixer el cartell guanyador d'entre els 13 presentats en aquesta edició; sis dels quals s'han descartat des d'un primer moment perquè no s'ajustaven a les bases.

“Hui s'ha triat el cartell de la Magdalena 2022, prevista del 19 al 27 de març. Avancem així en la tramitació i organització de les pròximes festes, que estaran condicionades encara per la pandèmia i que s'estan planificant tenint en compte diferents escenaris per a poder gaudir-les amb seguretat”, ha explicat Braina. En aquest sentit, el regidor de Festes ha recordat que s'està “en contacte directe amb Salut Pública per a planificar les pròximes festes i ajustar el programa a la situació epidemiològica i a les mesures de prevenció i protecció davant la covid”. Així mateix, Braina ha destacat que des de Festes es continuarà “treballant amb la màxima prudència i responsabilitat com s'ha fet fins al moment, fent passos cap a la nova normalitat i tenint en compte l'evolució de la pandèmia”.

El cartell guanyador i la resta dels 12 presentats al concurs s'exposaran a la sala d'exposicions de la Fundació Dávalos Fletcher des del 30 d'octubre fins al 7 de novembre.

Te puede interesar
Lo más visto