Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló avança en la definició dels Pressupostos 2022 amb la participació del Consell Social de la ciutat

L'òrgan consultiu i participatiu realitza les seues propostes sobre la base de l'informe de la Comissió per a l'Impuls de la ciutat

Economía 23 de octubre de 2021 Redacció Redacció
21-10-21 Comsión hacienda consejo social

L'Ajuntament de Castelló avança en la definició dels Pressupostos de l'any 2022 amb la recepció de propostes realitzades per la comissió de treball d'Hisenda i Desenvolupament Econòmic del Consell Social de la Ciutat. Aquest dimecres ha tingut lloc la segona reunió d'aquest òrgan participatiu i consultiu constituït per a definir criteris i recomanacions de cara als pròxims comptes. La comissió ha realitzat les propostes sobre la base de l'informe per a la reactivació social i econòmica de la ciutat aprovat per la Comissió d'Impuls de Castelló el mes de juny passat.

Cal recordar que la creació de la Comissió per a l'Impuls de Castelló va ser aprovada a proposta de l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, amb el vot unànime del Consell Social de la Ciutat, i que es va constituir amb l'objectiu de recaptar propostes i recomanacions de la societat civil per al projecte de recuperació de Castelló dels efectes econòmics i socials derivats de la crisi sanitària de la covid-19. L'informe de conclusions, amb 145 mesures, va ser aprovat per ple del Consell de la Ciutat el passat 21 de juny. “Aquest informe serà ara la base perquè el Consell Social realitze aportacions al pressupost municipal, de manera que tornem a comptar amb la participació social en la definició d'uns pressupostos clau per a la recuperació”, ha indicat el regidor d'Hisenda, David Donate.

La reunió de treball ha estat presidida pel representant de la Universitat Jaume I (com a president suplent) i a ella han assistit el regidor d'Hisenda, representants del Consell Social i personal tècnic municipal.

En la reunió d'aquest dimecres de la comissió de treball d'Hisenda i Desenvolupament Econòmic del Consell Social de la Ciutat, s'han rebut les propostes i recomanacions al projecte de pressupost municipal de 2022, en línia amb el document estratègic de conclusions de la Comissió per a l'Impuls de Castelló, i s'ha elaborat un esborrany d'informe que haurà de ser elevat i aprovat en un ple del Consell Social de la Ciutat.

Amb aquesta segona reunió, s'avança en l'elaboració dels comptes municipals que comptaran amb les propostes del Consell Social, com a òrgan que aglutina als sectors econòmics, socials, professionals i veïnals de la ciutat.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter