Labora gestiona 90 llocs de treball de l'empresa valenciana Power Electronics

Les ofertes estan disponibles en el portal Punt Labora

General 26 de octubre de 2021 Redacció Redacció
unnamed (2)

Labora, el Servei Valencià d'Ocupació i Formació gestiona, a través del seu portal d'ocupació 90 ofertes de treball de l'empresa valenciana Power Electronics. La multinacional espanyola, amb més de 2.000 empleats i presència en més de 50 països, segueix en creixement. L'empresa, dedicada a les energies renovables, es troba en cerca de personal tècnic que seleccionarà a través de Labora.

Amb aquesta oferta d'ocupació, l'empresa tecnològica valenciana reforça la seua posició en el mercat i aposta per incrementar la seua plantilla en les instal·lacions situades en Lliria. Power Electronics redobla les seues ofertes d'ús de perfils elèctrics i mecànics per a l'àrea de producció. L'empresa busca especialment cobrir posicions en el seu departament de qualitat en el qual requereixen incorporar a més de 15 tècnic/as de Testatge Elèctric amb formació superior en electricitat.

Ofertes d'ocupació

En concret, les ofertes d'ocupació que Labora ha publicat en el seu portal de l'empresa tecnològica són les següents:

- Operaris/as de *picking, d'inventari i de qualitat

- Tècnics/as de manteniment industrial per a *higueruelas i per a *llíria

- Operaris/as mecànics i elèctrics

- Tècnics/as teste elèctric

Les persones interessades poden postular-se entrant en portal d'ocupació Punt Labora i filtrant a través de la paraula "power" en el lloc.

Labora

Cada dia són més les empreses valencianes que confien en Labora i en el seu portal d'ocupació Punt Labora per a gestionar les seues ofertes d'ocupació. Així, les persones en cerca d'ocupació poden trobar en l'actualitat prop de 2.500 ofertes d'ocupació a les quals accedir o postular-se.

Cal recordar que Labora ofereix l'únic portal d'ocupació que ofereix la seguretat que les dades de les persones que es postulen són prèviament acreditats, la qual cosa ofereix confiança a les empreses.

Te puede interesar
Lo más visto