Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló intensificarà la vigilància en zones d'oci i col·laborarà en el foment de la vacunació

L'Ajuntament incideix en la prudència mentre la Policia Local realitza 108 sancions a l'octubre per incomplir mesures anticovid

Successos 28 de octubre de 2021 Redacció Redacció
Nous-Vehicles-Policials-castello
Font: Vivecastellon.com

El Centre de Coordinació Operatiu Municipal de l'Ajuntament de Castelló (Cecopal) reunit hui ha acordat intensificar la presència policial en els entorns de zones d'oci i continuar col·laborant amb Salut Pública en les accions dirigides a la captació de persones no vacunades, com el punt de vacunació sense cita prèvia que s'instal·la en el centre comercial Salera (que tornarà a estar operatiu aquest divendres, 29 d'octubre, de 16.00 a 21.00 hores), per a continuar així augmentant la cobertura poblacional davant la covid-19.

El regidor de l'àrea de Seguretat Pública i Emergències, David Donate, ha explicat que “la major part de les denúncies dels últims dies són per consum d'alcohol en la via pública, per la qual cosa mantindrem el reforç de la vigilància per a controlar i sancionar els botellons i intensificarem la presència policial en els entorns de zones d'oci”. A més, el regidor ha posat l'accent en la necessitat d'incidir en la vacunació per a continuar fent front a la pandèmia, per la qual cosa s'ha acordat continuar col·laborant amb Salut Pública per a arribar al màxim nombre de persones.

En la reunió s'ha donat compte també del balanç de les denúncies per incompliment de les mesures de prevenció davant la covid-19 imposades durant el mes d'octubre, que són 108. En total, de l'1 al 24 d'octubre, s'han realitzat 46 propostes de sanció per consum d'alcohol en la via pública; 27 per molèsties i reunions en domicilis o locals no autoritzades; i 25 per no portar màscara en els casos que és obligatòria o portar-la incorrectament.

Quant a les últimes dades de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública situen la incidència acumulada a la ciutat en 206,58 casos positius. “Continuem avançant cap a la normalitat, però amb la màxima prudència per a reduir la incidència a la ciutat”, ha remarcat Donate.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter