La Policia de la Generalitat sanciona a 32 establiments d'oci durant el pont de Tots els Sants

També ha alçat 72 actes per incompliment de la normativa COVID

General 03 de noviembre de 2021 Redacció Redacció
DSC_0195

La Policia de la Generalitat ha imposat sancions a 32 establiments d'oci i restauració dins de la campanya especial de vigilància activada durant el pont de Tots els Sants, que s'ha desenvolupat des del dijous 28 d'octubre en tota la Comunitat Valenciana. A més, ha alçat 72 actes a persones que incomplien la normativa COVID i altres 54 per tinença de drogues i armes.

Dins del dispositiu amb motiu del pont festiu de Tots els Sants, la Unitat del Cos Nacional de Policia adscrita a la Comunitat Valenciana ha realitzat inspeccions en 172 locals. Així mateix, ha identificat a 1.035 persones, ha controlat 504 vehicles i ha registrat

També ha participat en diversos dispositius de control d'esdeveniments i espectacles que han tingut lloc aquest cap de setmana en diferents punts del territori valencià, col·laborant juntament amb altres cossos i forces de Seguretat.

Així, la Policia Auotnómica va realitzar inspeccions en el macrofestival SanSan de Benicàssim, de tres dies de duració i amb un aforament de 22.000 persones en cada jornada. A més, diverses patrulles van col·laborar en el dispositiu de seguretat desplegat per a controlar els dos concerts de la Plaça de Bous de València, amb aforaments diaris d'al voltant de 5.000 persones; i altres dos en la Marina del Port de València, amb aproximadament 12.000 espectadors cada dia.

Te puede interesar
Lo más visto