La Generalitat subhasta set béns immobles patrimonials amb els quals preveu ingressar per la seua venda un mínim de 1,5 milions d'euros

Es tracta de parcel·les i locals situats en les localitats d'Elx, Castelló de la Plana, Albal, Cheste, Moixent, Moncada i Paterna

Economía 05 de noviembre de 2021 Redacció Redacció
20.01.10_subasta

La Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, a través de la Direcció General del Sector Públic i Patrimoni, ha iniciat el procés d'alienació, mitjançant subhasta pública, de set béns immobles patrimonials propietat de la Generalitat en les tres províncies de la Comunitat Valenciana.

En concret, es tracta de parcel·les i solars l'import previst dels quals a liquidar per la venda, si no quedara desert cap lot, va des dels 1.500.997,13 euros fins a 2.444.123,16 euros, ja que es duen a terme quatre subhastes successives per cadascun dels lots.

Pel que respecta als immobles que se subhastaran, es tracta de parcel·les en sòl urbà en les localitats d'Elx (Partida Balsares), Castelló de la Plana (Sector Lledó), Albal, Cheste (Parc Empresarial), Moixent (Sector 'Corral de Pepiol'), Moncada (ampliació polígon industrial) i Paterna (dos al Parc Tecnològic).

El procés consistirà en una convocatòria de quatre subhastes successives per cada lot i amb proposició econòmica en sobre tancat que es realitzarà preferentment en el Registre General de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic en el termini de 30 dies naturals, a comptar des de l'endemà de la seua publicació en el Diari Oficial de la Generalitat (DOGV). Així mateix, l'obertura d'ofertes tindrà lloc el 18 de gener de 2022 en la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre.

La directora general del Sector Públic i Patrimoni, Isa Castelló, ha destacat que aquesta subhasta consisteix "en parcel·les i solars pels quals hem rebut nombroses consultes, per la qual cosa confiem a rebre suficients ofertes per a concloure l'adjudicació".

Així mateix, Isa Castelló ha assenyalat que aquests immobles "han sigut descartats per les diferents conselleries per a la prestació de serveis públics i per això hem estat analitzant i depurant física i jurídicament per a la seua alienació".

Finalment, la responsable de Patrimoni de la Generalitat, ha explicat que, des de la posada en marxa del Visor Patrimonial, "a la consultes i ofertes que rebíem fins al moment, sobretot de confrontants, s'han afegit nous operadors que poden accedir de manera directa a tot el sòl disponible, això ens permet prioritzar la subhasta d'els uns o els altres béns".

La subhasta és un dels mètodes per a dinamitzar el Patrimoni de la Generalitat. A més d'aquesta convocatòria, des de 2019 s'han conclòs més de 15 expedients de cessió a altres administracions.

Te puede interesar
Lo más visto